Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sky Sports: Stadionul Wembley va gazdui finala Champions League din 2023

Hotnews Hotnews,
 Sky Sports: Stadionul Wembley va gazdui finala Champions League din 2023

Stadionul Wembley va gazdui finala Ligii Campionilor din 2023, scrie presa din Anglia. Anuntul oficial urmeaza sa fie facut de Aleksander Ceferin, presedintele UEFA, spre finalul lunii septembrie. continuă pe Hotnews

Unde se va disputa finala Champions League, din 2023

Ultimul act din Champions League, din 2023, va fi gazduit de stadionul Wembley, potrivit presei engleze. Anuntul urmeaza sa fie facut oficial de presedintele UEFA, Aleksander Ceferin.

Ancelotti l-a linistit pe Jurgen Klopp dupa infrangerea suferita de Liverpool: Daca pierzi la Napoli, vei castiga Champions League

Liverpool, campioana Europei, a debutat cu o infrangere in noul sezon de Champions League, 0-2 pe terenul lui Napoli. Carlo Ancelotti, antrenorul formatiei din Serie A, a tinut sa il linisteasca pe Jurgen Klopp, tehnicianul cormoranilor, la finalul partidei de pe San Paolo: Stai fara griji, daca pierzi la Napoli, atunci vei castiga Champions League.

Champions League: PSG vs Real Madrid si Atletico Madrid vs Juventus, printre cele mai asteptate dueluri ale serii (Programul televizarilor)

Prima etapa a grupelor Champions League continua miercuri, printre protagoniste aflandu-se multe dintre favoritele actualei editii a competitiei. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii se anunta a fi cel dintre Real Madrid, detinatoarea recordului de trofee 13), si PSG. Pe Wanda Metropolitano se vor infrunta Atletico Madrid si Juventus, in timp ce Tottenham, finalista ultimului sezon, va evolua pe terenul celor de la Olympiacos Pireu.

VIDEO Liverpool, campioana en-titre, debut cu o infrangere in noua editie de Champions League (0-2 cu Napoli)

Liverpool a pierdut primul meci din noua editie a Champions League, cormoranii fiind invinsi, scor 2-0, de Napoli, in deplasare. Diferenta s-a facut in finalul disputei: Mertens a deschis scorul in minutul 82, din penalti, in timp ce Llorente a stabilit scorul final in minutul 92.

FOTO Adidas a prezentat mingea oficiala pentru faza grupelor din Champions League

Adidas a prezentat mingea oficiala cu care se va juca in faza grupelor din Champions League, sezonul 20192020. Balonul va fi utilizat in premiera in aceasta seara, cand este programata prima etapa din grupele E-H.

Start in Champions League: Dortmund vs Barcelona, meciul serii; Liverpool, duel cu Napoli (Programul televizarilor)

O noua editie de Champions League va pleca marti la drum, iar prima zi din faza grupelor aduce un duel de cinci stele: Borussia Dortmund vs Barcelona. Tot in aceasta seara va intra in scena si detinatoarea trofeului, Liverpool urmand sa evolueze pe San Paolo contra lui Napoli. De asemenea, Razvan Marin cu Ajax, Ianis Hagi cu Genk si Nicolae Stanciu cu Slavia Praga se vor afla la start in prima zi a competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )