Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cine este tanara care a intrat aproape goala pe teren, la meciul dintre Liverpool si Tottenham

Antena3 Antena3,
Cine este tanara care a intrat aproape goala pe teren, la meciul dintre Liverpool si Tottenham

Partida din finala Ligii Campionilor disputata aseara intre Liverpool si Tottenham, la Madrid a intrat in istorie! in minutul 24 al meciului, o tanara aproape goala a intrat pe teren si a ajuns chiar pana i. continuă pe Antena3

Politist impuscat mortal in misiune. Cine este interlopul care l-a ucis

Un politist a fost impuscat mortal, duminica dupa-amiza, in timp ce se afla in misiune in raza localitatii Izvin, din judetul Timis. Omul legii se afla, alaturi de alti colegi, intr-o misiune de prindere a unui barbat dat in urmarire internationala. UPDATE Barbatul care l-a impuscat pe politist a fost si el impuscat, dar [] .

Cine era tanara care a cazut vineri seara de la etajul 11 al unui hotelului Intercontinental din Bucuresti. A lasat un bilet de adio

Scene absolut socante au avut loc vineri seara la un hotel din Bucuresti. O tanara in varsta de 21 de ani a cazut de la etajul 11 al cladirii. Alerta a fost data in jurul orei 21:00, atunci cand.

Cine este adolescentul care a fost gasit inecat la Mamaia. Iosif- Corneliu avea 16 ani si se afla la Scoala de vara

Adolescentul disparut in mare a fost gasit de scafandri in Navodari. Iosif-Corneliu Mitroi de 16 ani era elev la Colegiul Militar National Tudor Vladimirescu din Craiova. Tanarul participa la.

Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor. A donat premiul unui alt concurent

Irena Boclinca este castigatoarea sezonului 6 iUmor. Femeia care a imitat-o pe Viorica Dancila a primit premiul cel mare, in valoare de 20. 000 de euro, dar a donat pe loc banii unui alt concurent, Vasi Borcan, care se afla in scaun cu rotile. Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor Irena Boclinca a [] .

Cine este marele castigator al emisiunii Romanii au Talent

Cine este marele castigator al emisiunii Romanii au Talent? Este intrebarea pe care telespectatorii si-au pus-o in ultima editie a show-ului de talente. Finala a fost difuzata de postul de televiziune Pro TV, vineri, 31 mai 2019, de la ora 20:30. Concurentul clasat pe locul 1 va fi mai bogat cu 120. 000 de euro. Cine [] .

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros. Cine este Lesia Tsurenko, adversara Simonei

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. Simona Halep Lesia [] .

Cine este adversara Simonei Halep din turul 2 la Roland Garros. Magda Linette are grave probleme de sanatate

Simona Halep joaca in turul 2 la Roland Garros, joi, 30 mai, dupa ora 18:30, impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, dezvaluind tactica pe care o va aborda. Romanca ar putea profita in partida de la Paris de faptul ca Magda Linette are grave probleme de sanatate.

VIDEO Momentul in care o tanara aproape goala intrerupe finala Ligii Campionilor: cine este si cum si-a explicat gestul

O tanara imbracata provocator a patruns pe teren in timpul finalei Ligii Campionilor si a acaparat toata atentia, inclusiv a jucatorilor de pe stadionul Metropolitano din Madrid.

Cine este barbatul cautat pentru uciderea unui politist in Timis

Barbatul care a impuscat duminica, 2 iunie, un politist in localitatea timiseana Izvin a fost dat in urmarire generala. Suspectul principal al crimei din Timis se numeste Ionel Marcel Lepa, in varsta.

Cine este politistul ucis in misiune in Timis

Politistii au avut o prima reactie, dupa ce colegul lor din Timis a fost impuscat mortal in timp ce se afla in misiune si incerca sa opreasca masina in care s-ar fi aflat un barbat dat in urmarire.

ştiri din Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.205 seconds )