Libnet.ro
UNICEF

18 Apr.

Mohamed Salah a primit premiul pentru cel mai frumos gol al anului la gala FIFA The Best

Adevărul Adevărul,
Mohamed Salah a primit premiul pentru cel mai frumos gol al anului la gala FIFA The Best

Egipteanul Mohamed Salah, de la Liverpool, a primit, luni seara, la gala FIFA The Best, premiul Puskas, pentru cel mai frumos gol al anului. continuă pe Adevărul

Gala FIFA The Best: Luka Modrici a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist

Croatul Luka Modrici Real Madrid) a primit, luni seara, la gala FIFA The Best, de la Londra, premiul pentru cel mai bun fotbalist, detronandu-l pe Cristiano Ronaldo, castigatorul din 2016 si 2017.

VIDEO/FOTOGALERIE Ford Fiesta ST - reteta complet noua pentru cel mai mic model de performanta al Ford

Ford Fiesta ST vine cu o reteta noua in 2018, unica in lumea hot hatch-urilor moderne: motor cu trei cilindri; pachet optional de performanta care include atat un diferential mecanic autoblocant, cat si un sistem de optimizare a plecarii de pe loc tip Launch Control in combinatie cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte sunt rare cutiile de viteze manuale capabile de Launch Control Ford a introdus aceasta moda). Si, mai presus de toate, o masina mica si sportiva construita excelent in jurul ideii de inalta performanta utilizabila zilnic. Despre toate acestea, precum si despre minusurile noii generatii Ford Fiesta ST, in acest review.

Premiile FIFA The Best: Luka Modric, desemnat cel mai bun fotbalist al anului (VIDEO)

Mijlocasul croat Luka Modric a primit luni seara premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului, in cadrul Galei The Best, organizata la Londra de Federatia Internationala de Fotbal FIFA). Modric 33 ani).

The Best FIFA Football Awards: Luka Modric, cel mai bun jucator al anului

Croatul Luka Modric Real Madrid) a fost desemnat drept cel mai bun jucator al anului 2018, in gala The Best FIFA Football Awards desfasurata luni seara, la Londra. Pe lista de nominalizari s-au mai aflat Cristiano Ronaldo Juventus) si Mohamed Salah Liverpool). Intra in material pentru a vedea toti castigatorii premiilor decernate la gala The Best FIFA Football Awards.

Halep, declaratie superba: Simona a explicat care e cel mai frumos lucru pe care il poti avea in aceasta viata

Simona Halep nu e doar o jucatoare extraordinara de tenis, dar si un om foarte inteligent, iar acest lucru reiese si din ultimul interviu pe care l-a acordat.

Cel mai important adversar al lui Viktor Orban a depus plangere impotriva Ungariei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului

Ungaria a fost reclamata la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) de cel mai important adversar al premierului Viktor Orban. Fundatia Open Society Fundatia pentru o Societate Deschisa) a miliardarului.

HOROSCOP. Unde ar fi cel mai bine sa locuiesti, in functie de zodie

Astrologul Kelli Fox a vorbit despre cel mai bun loc pentru fiecare zodie. Berbec Potrivit lui Kelli Fox, Berbecii au nevoie de libertate si de tot mai multe experiente. Cele mai bune locuri pentru aceasta zodie.

Savantii au confirmat care este cel mai vechi animal din lume

Cel mai vechi animal cunoscut din lume a trait acum 558 milioane de ani in Rusia si a fost identificat pentru prima data. Oamenii de stiinta si-au dat seama ca specimenul era un animal dupa.

Emirates si Etihad Airways dezmint ca vor sa creeze cel mai mare operator aerian din lume

Compania aeriana Emirates din Golful Persic a dezmintit ca este interesata de preluarea Etihad Airways din Abu Dhabi, pentru a crea cel mai mare operator aerian din lume, transmit Reuters si site-ul tradearabia. com.

Orasele din Romania in care se traieste cel mai bine. Capitala ocupa abia locul 9

Desi este cel mai mare oras din Romania, cu cele mai mari salarii, Bucurestiul nu ocupa primul loc in topul oraselor unde se traieste cel mai bine. Capitala abia prinde topul zece, situandu-se pe locul 9,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )