Libnet.ro
UNICEF

16:15

Simona Halep, mesaj dupa finala Champions League: Fericita pentru aceasta echipa. Un antrenor minunat

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, mesaj dupa finala Champions League: Fericita pentru aceasta echipa. Un antrenor minunat

Jucatoarea de tenis Simona Halep a postat, dupa finala Champions League, un mesaj pe Instagram Stories prin care s-a declarat bucuroasa de victoria obtinuta de Liverpool si de tehnicianul Jurgen Klopp. continuă pe Hotnews

Liverpool este noua CAMPIOANA A EUROPEI! Cormoranii s-au impus, in finala Champions League, cu 2-0, in fata celor de la Tottenham. O tanara DEZBRACATA a intrat pe teren in timpul meciului (FOTO, VIDEO)

FC Liverpool a castigat, sambata seara, finala Champions League, dupa ce a invins formatia Tottenham, cu 2-0, pe stadionul Metropolitano din Madrid, Cormaranii obtin astfel al saselea trofeu in.

Simona Halep s-a uitat la finala Ligii Campionilor. Cu cine a tinut si ce mesaj a avut ea pentru Jurgen Klopp

Simona Halep s-a calificat ieri in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros si si-a petrecut seara uitandu-se la finala Ligii Campionilor.

Simona Halep ajunge in turul 3 nu fara emotii dupa mingi de meci ratate

Pentru Simona Halep fiecare meci de la Roland Garros este ca o adevarata finala, iar in partida din turul 2 campioana de la Paris a fost testata intens de o poloneza, Magda Linette, care a jucat cel mai bun tenis al sau.

Simona Halep s-a bucurat pentru victoria lui Liverpool

Dupa ce a rezolvat in mai putin de o ora meciul cu Lesia Tsurenko din turul 3 la Roland Garros, Simona Halep a avut timp sambata seara sa urmareasca finala Ligii Campionilor.

Cum a explicat Tsurenko infrangerea categorica din meciul cu Simona Halep nu e ca Osaka!

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, sambata, cu 6-2, 6-1, pe Lesia Turenko 27 WTA).

Simona Halep, victorie in turul 3 la Roland Garros. Numarul 3 mondial s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. UPDATE Simona Halep [] .

VIDEO Simona Halep, nominalizata de WTA la titlurile de cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii mai

Simona Halep a fost nominalizata la doua categorii in anchetele WTA pentru luna mai: cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii. in luna mai, Halep a jucat finala la turneul de la Madrid, competitie unde a reusit si o executie superba in partida din turul al doilea cu britanica Johanna Konta.

Organizatorii au anuntat ora la care se va juca Simona Halep - Iga Swiatek, meciul din optimile Roland Garros

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) va juca, miine,in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, pe arena Philippe-Chatrier, cu Iga Swiatek.

Simona Halep, calificare fara probleme in optimile Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dotat cu premii totale in valoare de 42,66 milioane euro,.

LiveText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 5-0

Simona Halep 3 WTA) si Lesia Tsurenko Ucraina, 27 WTA) se vor confrunta, sambata, pentru un loc in optimile de finala ale Grand Slam-ului de la Paris. Partida va fi prima a zilei pe arena Philippe Chatrier, va incepe la ora 12:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe EuroSport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2674 seconds )