Libnet.ro
UNICEF

06:15

Simona Halep s-a bucurat pentru victoria lui Liverpool

Online Sport Online Sport,
Simona Halep s-a bucurat pentru victoria lui Liverpool

Dupa ce a rezolvat in mai putin de o ora meciul cu Lesia Tsurenko din turul 3 la Roland Garros, Simona Halep a avut timp sambata seara sa urmareasca finala Ligii Campionilor. continuă pe Online Sport

Simona Halep, victorie autoritara pentru un loc in optimile de la Roland Garros

Doar trei game-uri i-a lasat Simona Halep ucrainencei Lesia Tsurenko, sambata, intr-un meci din turul 3 la Roland Garros.

Simona Halep, mesaj dupa finala Champions League: Fericita pentru aceasta echipa. Un antrenor minunat

Jucatoarea de tenis Simona Halep a postat, dupa finala Champions League, un mesaj pe Instagram Stories prin care s-a declarat bucuroasa de victoria obtinuta de Liverpool si de tehnicianul Jurgen Klopp.

Simona Halep: Ma simt bine fizic, am incredere in mine. Simt jocul foarte bine pe aceste terenuri

Simona Halep a trecut in mare viteza prin statia Lesia Tsurenko, victoria venind dupa doar 55 de minute 6-2, 6-1). La conferinta de presa, Simona a parut foarte relaxata si multumita de ceea ce a realizat sambata pe Chatrier. Ma simt bine fizic, am incredere in mine. Simt jocul foarte bine pe terenurile acestea, imi place acest turneu si de fiecare data cand vin aici incerc sa ma autodepasesc, a fost de parere, printre altele, campioana en-titre de la Paris. Intra in material pentru a citi tot ce a spus Halep la conferinta de presa de dupa calificarea in optimile de la Roland Garros.

Simona Halep, dezlantuita la conferinta de presa. Ce glume a facut romanca cu reprezentantii media

Simona Halep a fost in verva la conferinta de presa dupa victoria cu victoria lejera cu Lesia Tsurenko 6-2, 6-1).

Victorie pentru Simona Halep la Roland Garros! Cu ce scor a castigat si ce urmeaza pentru sportiva romanca

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) o infrunta joi, 30 mai, pe jucatoarea poloneza Magda Linette 27 de ani, 87 WTA), in turul secund de la Roland Garros. Simona Halep joaca joi 30 mai, in turul 2 la Roland Garros impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). ACTUALIZARE 5: Simona Halep s-a calificat in [] .

Roland Garros: Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 6-1 / Simona, in optimi dupa un meci de 55 de minute

Simona Halep a obtinut calificarea in optimile Grand Slam-ului de la Paris, dupa o victorie facila in fata Lesiei Tsurenko 27 WTA), scor 6-2, 6-1. Ucraineanca nu a contat la serviciu a avut chiar si trei duble greseli consecutive; Simona a facut opt break-uri din tot atatea game-uri jucate la retur) si a facut nu mai putin de 32 erori nefortate - multe, avand in vedere faptul ca Halep a avut nevoie de doar 55 de puncte pentru a inchide partida.

Simona Halep-Magda Linette, in turul 2 la Roland Garros: cum se descurca sportiva romanca

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) o infrunta joi, 30 mai, pe jucatoarea poloneza Magda Linette 27 de ani, 87 WTA), in turul secund de la Roland Garros. Simona Halep joaca joi 30 mai, in turul 2 la Roland Garros impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, [] .

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Duel facil pentru romanca

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Simona Halep joacaazi in turul 2 de la Roland Garros, cuMagda Linette87 WTA). Duelul de pe arena Suzanne-Lenglen va fi al patrulea dupa.

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Victorie facila pentru romanca

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Simona Halep joacaazi in turul 2 de la Roland Garros, cuMagda Linette87 WTA). Duelul de pe arena Suzanne-Lenglen va fi al patrulea dupa.

Simona Halep, victorie in turul 3 la Roland Garros. Numarul 3 mondial s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. UPDATE Simona Halep [] .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )