Libnet.ro
UNICEF

06:45

The Best FIFA Football Awards: Luka Modric, cel mai bun jucator al anului

Hotnews Hotnews,
 The Best FIFA Football Awards: Luka Modric, cel mai bun jucator al anului

Croatul Luka Modric Real Madrid) a fost desemnat drept cel mai bun jucator al anului 2018, in gala The Best FIFA Football Awards desfasurata luni seara, la Londra. Pe lista de nominalizari s-au mai aflat Cristiano Ronaldo Juventus) si Mohamed Salah Liverpool). Intra in material pentru a vedea toti castigatorii premiilor decernate la gala The Best FIFA Football Awards. continuă pe Hotnews

Gala FIFA The Best: Luka Modrici a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist

Croatul Luka Modrici Real Madrid) a primit, luni seara, la gala FIFA The Best, de la Londra, premiul pentru cel mai bun fotbalist, detronandu-l pe Cristiano Ronaldo, castigatorul din 2016 si 2017.

Premiile FIFA The Best: Luka Modric, desemnat cel mai bun fotbalist al anului (VIDEO)

Mijlocasul croat Luka Modric a primit luni seara premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului, in cadrul Galei The Best, organizata la Londra de Federatia Internationala de Fotbal FIFA). Modric 33 ani).

Mohamed Salah a primit premiul pentru cel mai frumos gol al anului la gala FIFA The Best

Egipteanul Mohamed Salah, de la Liverpool, a primit, luni seara, la gala FIFA The Best, premiul Puskas, pentru cel mai frumos gol al anului.

Luka Modric a acceptat o pedeapsa cu nchisoarea de opt luni pentru frauda fiscala

Fotbalistul croat al echipei Real Madrid Luka Modric a ajuns la un acord cu autoritatile spaniole, acceptand o pedeapsa de opt luni de inchisoare pentru frauda frisca, informeaza El Mundo. Mijlocasul nu va efectua pedeapsa, insa va fi nevoit sa returneze 870. 000 de euro, suma considerata a fi fost fraudata, plus penalitati.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )