Libnet.ro
UNICEF

22:30

ATP Roma: Rafael Nadal, in semifinale (6-4, 6-0 cu Fernando Verdasco)

Hotnews Hotnews,
 ATP Roma: Rafael Nadal, in semifinale (6-4, 6-0 cu Fernando Verdasco)

Rafael Nadal a reusit sa castige inca un set la zero la actuala editie a turneului de la Roma e deja al treilea), numarul doi mondial trecand de compatriotul Fernando Verdasco in sferturile de la Foro Italico, scor 6-4, 6-0. in penultimul act, Rafa se va duela cu cel care l-a eliminat saptamana trecuta la Madrid, Stefanos Tsitsipas. continuă pe Hotnews

ATP Roma: Roger Federer si Rafael Nadal, calificari fara emotii in optimi

Roger Federer a reusit calificarea in optimile turneului Masters de la Roma, dupa ce a trecut, scor 6-4, 6-3, de Joao Sousa. Tot in aceeasi faza a competitiei a ajuns si Rafael Nadal, campionul en-titre, dupa 6-0, 6-1, cu Jeremy Chardy.

ATP Roma: Meciuri pe repede inainte - Djokovic, Nadal, Federer, victorii pe linie - Programul sferturilor

Joi s-au disputat doua tururi pe tabloul masculin de simplu de la Roma la fel ca si pe cel feminin), iar favoritii Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer au obtinut victorii pe linie. Cunoastem deja programul sferturilor de finala, acolo unde vom avea numai meciuri unul si unul.

ATP Roma: Alexander Zverev, eliminat in primul tur de Matteo Berrettini (Rezultatele zilei)

Jucatorul german de tenis Alexander Zverev, locul 5 in clasamentul mondial si favorit nr. 4, a fost eliminat marti in turul doi al turneului ATP Masters 1. 000 de la Roma, dotat cu premii totale de 5. 405 euro, dupa ce a pierdut in doua seturi, 7-5, 7-5, in fata italianului Matteo Berrettini 33 ATP).

ATP Roma: Roger Federer, abandon inaintea meciului cu Stefanos Tsitsipas din sferturi

Din pacate, ziua de vineri pare a fi una a abandonurilor la Roma, dupa Naomi Osaka 1 WTA) si marele Roger Federer fiind nevoit sa declare forfait cu putin timp inaintea meciului sau din sferturile competitiei de la Foro Italico cu Stefanos Tsitsipas.

ATP Roma: Roger Federer, calificare dramatica in sferturi dupa ce a salvat doua mingi de meci contra lui Borna Coric

Publicul italian a savurat din plin fiecare punct castigat de Roger Federer, pe Grandstand elvetianul avand parte de o sustinere precum in Cupa Davis. Mister Perfect nu le-a dezamagit asteptarile, impunandu-se dupa ce a salvat doua mingi de meci in tiebreak-ul decisivului cu Borna Coric 2-6, 6-4, 7-67)). Fedex este in sferturi la Masters-ul de la Roma, acolo unde va da peste invingatorul disputei dintre Tsitsipas si Fognini.

ATP Roma: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in primul tur de fratii Bryan

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a fost eliminata in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Roma, dupa ce a fost invinsa de fratii Bob si Mike Bryan, scor 6-4, 7-64). Meciul a durat o ora si 30 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )