Libnet.ro
UNICEF

19:00

Diego Godin a semnat pe trei ani cu Inter Milano

Hotnews Hotnews,
 Diego Godin a semnat pe trei ani cu Inter Milano

Inter Milano a anuntat, luni, transferul uruguayanului Diego Godin, care a evoluat ultima data la Atletico Madrid. Godin a ajuns in Italia liber de contract. Jucatorul de 33 de ani a ajuns in Italia liber de contract, semnand o intelegere pe trei ani cu gruparea din Serie A. continuă pe Hotnews

Diego Godin la Inter Milano

Fundasul uruguayan Diego Godin va evolua din sezonul urmator in tricoul echipei Internazionale Milano, anunta presa italiana.

Inter Milano l-a transferat pe Diego Godin

Fundasul uruguayan Diego Godin se desparte dupa noua sezoane de Atletico Madrid, pentru a semna o in.

Jair Bolsonaro: Acordul de liber schimb UE-Mercosur va intra in vigoare in maximum trei ani

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a declarat duminica ca ar putea dura pana la trei ani pentru intrarea in vigoare a acordului de liber schimb convenit intre UE si blocul sud-american Mercosur, deoarece depinde de aprobarile parlamentelor din toate tarile implicate, scrie Mediafax, citand Reuters.

Victor Mocanu, fost senator PSD si sef al CJ Buzau, condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare cu suspendare

Victor Mocanu, fost senator PSD si presedinte al Consiliului Judetean Buzau, a fost condamnat definitiv vineri de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani si sase luni inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, in legatura cu fraudarea unor contracte de achizitie aparatura medicala pentru Maternitatea Spitalului Judetean Buzau, transmite Agerpres.

Un fost senator PSD, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu suspendare. Definitiv

Victor Mocanu, fost senator PSD si presedinte al Consiliului Judetean Buzau, a fost condamnat definitiv vineri de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani si sase luni inchisoare cu suspendare pentru ab.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )