Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ianis Hagi merge pe urmele tatalui sau: Nemtii anunta un transfer stelar pentru decarul nationalei de tineret

Adevărul Adevărul,
Ianis Hagi merge pe urmele tatalui sau: Nemtii anunta un transfer stelar pentru decarul nationalei de tineret

Daca Gheorghe Hagi, in momentul in care a parasit campionatul romanesc, a ajuns direct la Real Madrid, acum si fiul sau poate semna cu fosta castigatoare a Ligii Campionilor. continuă pe Adevărul

Interviu fabulos cu Ianis Hagi. Fiul regelui calca pe urmele tatalui Tot ce faci in viata trebuie facut cu inima

Mihai Gadea a prezentat, joi seara, la Sinteza Zilei un interviu in excluvitate cu fiul lui Gheorghe Hagi realizat de FCViitorul despre etapele din viata lui Ianis Hagi, despre idealurile sportivela o.

Interviu fabulos cu Ianis Hagi. Fiul regelui fotbalului calca pe urmele tatalui Tot ce faci in viata trebuie facut cu inima

Mihai Gadea a prezentat, joi seara, la Sinteza Zilei un interviu in exclusivitate cu fiul lui Gheorghe Hagi realizat de FCViitorul despre etapele din viata lui Ianis Hagi, despre idealurile sportivela o.

Nemtii ne-au luat frica si anunta un plan special pentru Ianis Hagi

Germania va infrunta Romania, joi seara de la 19:00, in semifinalele Campionatului European de tineret, iar selectionerul Stefan Kuntz spune ca are un plan speciali pentru Ianis Hagi, decarul nationalei noastre.

Ce a aparut pe site-ul UEFA despre Ianis Hagi, dupa evolutia de la Euro U21. Nici tatalui sau nu i-a venit sa creada

Prestatiile tricolorilor la Campionatul European U21 au avut ecou in presa internationala. Jurnalistii din Franta si din Marea Britanie au scris despre performantele pustilor antrenati de Mirel Radoi, iar pe contul oficial de Facebook al UEFA a fost postat un mesaj care elogiaza evolutia lui Ianis Hagi de la acest turneu. Ianis Hagi, apreciat de .

LEquipe, despre Ianis Hagi: Straluceste pe teren, in timp ce tatal sau, legenda vie a tarii, radiaza in tribuna

Inaintea duelului dintre Romania si Franta de la CE Under 21, cotidianul LEquipe i-a dedicat un material lui Ianis Hagi, cu titlul Hagi, mostenitorul Carpatilor. Jurnalistii din Hexagon au notat ca mijlocasul nationalei Under 21 a Romaniei straluceste pe teren, in timp ce tatal sau, legenda vie a tarii, radiaza in tribuna, unde atrage toate privirile.

Ianis Hagi: Avem tot viitorul in fata!

Jucatorul echipei nationale de fotbal U21 a Romaniei, Ianis Hagi, a afirmat, joi la finalul partidei cu Germania, ca toti componentii lotului sunt constienti ca puteau juca o finala de campionat european, dar.

Ianis Hagi: Avem 15 ani de cariera in fata, nu avem de ce sa fim suparati

Jucatorul Ianis Hagi a vorbit la finalul semifinalei de la Campionatul European, pierduta de Romania in fata Germaniei, scor 4-2.

Ianis Hagi: E putina dezamagire, dar avem tot viitorul in fata

Jucatorul Ianis Hagi a declarat, joi seara, ca fotbalistii din nationala de tineret sunt putin dezam.

Ianis Hagi: Garantez ca aceasta generatie are foame de rezultate si trofee

Decar al echipei nationale de tineret a Romaniei la Campionatul European, Ianis Hagi asigura ca semifinala jucata e doar un pas pe drumul marii performante in fotbalul mare.

Ianis Hagi: E putina dezamagire, dar avem tot viitorul in fata; Avem foame de victorii si trofee

Jucatorul Ianis Hagi a declarat, joi seara, ca fotbalistii din nationala de tineret sunt putin dezamagiti dupa eliminarea de la Campionatul European, insa a subliniat ca el si coechiperii sai au foame de victorii si trofee.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )