Libnet.ro
UNICEF

14:45

Pe ce loc se afla Simona Halep in clasamentul pentru Turneul Campioanelor, de la Shenzhen

Adevărul Adevărul,
Pe ce loc se afla Simona Halep in clasamentul pentru Turneul Campioanelor, de la Shenzhen

Simona Halep nu a castigat niciun turneu in 2019, sezon in care a jucat doua finale, ambele pierdute, la Doha si Madrid. continuă pe Adevărul

Simona Halep, pregatiri pentru Roland Garros. Nu am nicio problema grava la picior

Simona Halep cu gandul la turneul de la Roland Garros. Sportiva a revenit in tara dupa ce a pierdut in turul II la Roma in fata Marketei Vondrousova. Halep a spus ca a simtit dureri de muschi dar ca nu are nicio problema medicala. Sunt ok, nu am nicio problema grava la picior.

Karolina Pliskova a castigat turneul de la Roma si a depasit-o pe Simona Halep in clasamentul WTA

Karolina Pliskova a castigat turneul de la Roma, dupa ce a invins-o pe Johanna Konta, scor 6-3, 6-4. Acesta este primul titlu castigat de cehoaica la Foro Italico, al doilea al sezonului si al 13-lea al carierei. in urma acestui rezultat, Karolina a urcat pe pozitia a doua in clasamentul WTA, depasind-o pe Simona Halep.

CALCULE Cat de mult poate cadea Simona Halep in clasamentul WTA dupa eliminarea de la Roma

Simona Halep a fost eliminata in turul al doilea al turneului de la Roma, dupa ce a pierdut in trei seturi in fata cehoaicei Marketa Vondrousova.

ii place s-o alergi si s-o hingheresti! Mai da-i o data! Indicatie bizara primita de Simona Halep de la antrenorul ei in timpul meciului cu Marketa Vondrousova

Simona Halep a parasit turneul de la Roma dupa numai un meci jucat, fiind eliminata de cehoaica Marketa Vondrousova.

VIDEO Simona Halep, eliminarea prematura de la Roma si lovitura zilei

Aflata in dificultate si din cauza unor probleme fizice a discutat chiar cu Daniel Dobre daca sa abandoneze sau nu), Simona Halep a parasit turneul de la Roma in turul al doilea Marketa Vondrousova a invins-o a doua oara in acest an). Macinata de dificultatile de deplasare, Simona a apelat la scurte, executii care de obicei nu se prea gasesc in termobagul jucatoarei noastre. Ce a rezultat? Lovitura zilei de la Roma.

Pe ce loc ar putea ajunge Simona Halep de luni in clasamentul WTA. Schimbari posibile

Simona Halep ar putea cobori pe locul patru in clasamentul WTA, la finalul turneului de la Roma, potrivit Mediafax. Sunt luate in calcul rezultatele surprinzatoare in timpul competitiei din capitala Italiei. Din aceasta cauza, Halep risca sa ajunga de pe pozitia a doua pe pozitia a patra. Trebuie tinut cont de faptul ca jucatoarea Kiki [] .

Kiki Bertens, eliminata in semifinale la Roma. Simona Halep ajunge pe locul trei

Simona Halep va fi numarul trei mondial in clasamentul pe care WTA il va da publicitatii luni dupa ce turneul de la Roma se va fi incheiat.

Ce spune Simona Halep despre turneul de la Roland Garros, acolo unde va porni pentru prima data din postura de detinatoare a trofeului

Simona Halep nu a castigat niciun trofeu in 2019, iar la sfarsitul saptamanii viitoare va juca la turneul de la Roland Garros.

Simona Halep paraseste turneul de la Roma dupa primul meci

Pentru a doua oara in acest an cehoaica Marketa Vondrousova si scurtele ei la fileu au rapus-o pe Simona Halep.

WTA Roma: Karolina Pliskova s-a calificat in finala / Cehoaica o poate depasi pe Simona Halep in clasament

Karolina Pliskova 7 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Maria Sakkari 39 WTA), scor 6-4, 6-4. Cehoaica se va duela pentru titlu cu Johanna Konta 42 WTA). in cazul unei victorii, Karolina va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA, depasind-o pe Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )