Libnet.ro
UNICEF

00:07

Real Madrid, primul transfer din noua era Zidane

Online Sport Online Sport,
Real Madrid, primul transfer din noua era Zidane

La Real Madrid se pregateste terenul pentru un nou ciclu dupa sezonul dezastruos pe care albii abia asteapta sa-l incheie. continuă pe Online Sport

Le Parisien: Real Madrid face curatenie - Bale, Isco si Kroos, pe faras - Ei sunt doriti de PSG pentru 210 milioane de euro

Real Madrid va face curatenie in lot, in aceasta vara, printre jucatorii care se vor desparti de campioana Europei inca numarandu-se germanul Toni Kroos, spaniolul Isco si galezul Gareth Bale.

Primul transfer la Dinamo pentru sezonul viitor

Antrenorul Mircea Rednic a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, primul transfer facut de Dinamo pentru campionatul urmator.

Mitica din Vaslui era mare amator de alcool, asa ca atunci cand si-a terminat productia proprie, a dat iama in cea a vecinilor. intr-una din escapade, barbatul a adormit langa sticle. Asa a reusit sa fie prins. Este incredibil ce pedeaspa a primit

Mitica din Vaslui era mare amator de bauturi alcoolice, asa ca a devenit expert in a fura bautura din beciurile vecinilor din localitatea Stioborani Solesti). intr-una din escapadele sale, barbatul de 35.

INS: Economia a urcat in primul trimestru din acest an cu 5% fata de primul trimestru de anul trecut

Produsul intern brut a inregistrat o crestere in primul trimestru 2019 fata de primul trimestru din 2018) cu 5,0% pe seria bruta si cu 5,1% pe seria ajustata sezonier, a anuntat miercuri Institutul National de Statistica. Comparativ cu trimestrul IV 2018, produsul intern brut in trimestrul I 2019 a fost, in termeni reali, mai mare cu 1,3% .

INS: Economia a urcat in primul trimestru din acest an cu 5%

Institutul National de Statistica INS) a facut publice noi date despre starea economiei romanesti. Astfel, produsul intern brut a inregistrat o crestere in primul trimestru 2019 fata de primul trimestru din.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 Uniqa Asigurari si Uniqa Asigurari de viata - prime brute subscrise de 25,4 milioane euro, in crestere cu 10%

Uniqa Asigurari a raportat, in primul trimestru al anului 2019, o crestere de 21% pe segmentul de asigurari non-auto, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, inregistrand prime brute subscrise pe acest segment in valoare de 8,9 milioane de euro, conform IFRS, a anuntat Uniqa, ieri, printr-un comunicat.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Grupul Digi Communications a raportat pierderi de 17,6 milioane euro

Digi Communications simbol bursier DIGI), compania mama a RCS and RDS, a anuntat pierderi de 17,6 milioane euro in primul trimestru al acestui an, de la un profit net de 14,8 milioane euro in perioada similara a anului anterior.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 Grupul Alro si-a redus castigurile cu 28,7%

Combinatul Alro Slatina, specializat in productia de aluminiu, si-a redus castigurile din activitati inainte de impozitare EBITDA), din primul trimes-tru al anului 2019 cu 28,7% la 94,72 milioane lei, de la 132,85 milioane lei.

IN LIPSA OFERTELOR PUBLICE Profitul BVB coboara cu 32%, in primul trimestru din 2019

Veniturile operationale au scazut cu 26%, la 8,9 milioane de lei Grupul Bursa de Valori Bucuresti BVB) a raportat, pentru primele trei luni ale anului curent, un profit net de 2,72 milioane de lei, cu 32% sub cel obtinut in aceeasi perioada a anului 2018, scadere provenita indeosebi de diminuarea cu 24% a activitatii de tranzactionare pentru toate pietele, de la 3,78 miliarde de lei, in primul trimestru al anului trecut, la 2,87 miliarde de lei pentru primul trimestru al acestui an, se arata in raportul publicat de operatorul pietei noastre de capital pe propriul site.

IN CONDITIILE PIERDERILOR DIN EVALUAREA ACTIVELOR LA VALOARE JUSTA Profitul SIF1 coboara cu 8,7%, in primul trimestru din 2019

SIF Banat - Crisana SIF1) a raportat un profit net de 6,63 milioane de lei, pentru primele trei luni ale anului curent, in scadere cu 8,7% fata de cel obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care societatea a suferit o pierdere neta din activele financiare evaluate la valoare justa de 5,12 milioane de lei, reiese din raportul emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )