Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa League: Manchester United, victorie categorica in Austria Frankfurt, invinsa de Basel la scor de neprezentare

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Manchester United, victorie categorica in Austria Frankfurt, invinsa de Basel la scor de neprezentare

Manchester United a invins-o fara drept de apel, in prima mansa a optimilor Europa League, pe LASK Linz. Tot joi, Basel a reusit surpriza si s-a impus la scor de neprezentare pe terenul lui Eintracht Frankfurt. continuă pe Hotnews

Avem primele rezultate din optimile Europa League. Manchester United defileaza spre sferturile de finala

Europa League isi disputa, joi, optimile de finala. Din programul zilei lipsesc doua partide, anulate din motiv de precautie a extinderii coronavirusului.

Doua meciuri de Europa League amanate

UEFA a anuntat ca doua dintre partidele programate, joi, in optimile Europa League nu se vor mai disputa.

Patronul unui club din optimile Europa League, diagnosticat cu coronavirus. A mers la un meci cu 27.000 de spectatori

Premier League este pana in acest moment singurul campionat puternic al Europei in care nu s-au impus masuri speciale ca urmare a epidemiei de coronavirus. O stire de ultima ora a crescut insa exponential ingrijorarea in Insula, dupa ce patronul echipei Nottingham Forest - din esalonul doi valoric - si al lui Olympiakos, calificata in optimile Europa League, a fost diagnosticat cu coronavirus.

UEFA a decis: meciurile din Europa League se disputa, cu exceptia celor doua partide amanate anterior

UEFA a anuntat ca partidele programate, joi seara, in Europa League se vor disputa, in cele din urma, dupa o perioada de incertitudine.

Rangers Leverkusen, meciul serii pentru noi in Europa League

Echipa scotiana Glasgow Rangers primeste, joi seara, vizita formatiei germane Bayer Leverkusen, in optimile Europa League.

AS Roma nu a putut zbura spre Spania, pentru meciul cu Sevilla din Europa League din cauza epidemiei de coronavirus

Italienii de la AS Roma nu vor ajunge la Sevilla pentru meciul de joi, din turul optimilor Europa League pentru ca nu au fost lasati sa zboare spre Spania din cauza raspandirii epidemiei de coronavirus. Spania.

Europa League: Getafe refuza deplasarea la Milano de teama coronavirusului

Getafe refuza sa faca deplasarea la Milano zona afectata de coronavirus), unde ar trebui sa o infrunte pe Inter, in prima mansa a optimilor Europa League. Meciul era programat joi, de la ora 22:00.

CORONAVIRUS. UEFA suspenda meciurile din Champions League si Europa League FRF anunta masuri similare pentru Liga 1 si Liga 2

Se suspenda competitiile de fotbal din intreaga Europa din cauza coronaviruslui. UEFA a suspendat meciurile din Champions League si Europa League din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru moment nu exista o.

Europa League: Autoritatile spaniole nu permit aterizarea aeronavei celor de la AS Roma la Sevilla

Echipa AS Roma nu a facut deplasarea pentru meciul cu FC Sevilla din Liga Europa pentru ca nu a primit autorizatia de a intra in tara pe cale aeriana din partea autoritatilor spaniole, informeaza gazzetta. it.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )