Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mama antrenorului Pep Guardiola a murit din cauza Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Mama antrenorului Pep Guardiola a murit din cauza Covid-19

Manchester City a anuntat, luni, moartea mamei antrenorului Pep Guardiola din cauza coronavirusului. continuă pe Hotnews

Mama antrenorului Pep Guardiola a murit la 82 de ani, din cauza coronavirusului

Mama antrenorului echipei Manchester City, Pep Guardiola, a murit la 82 de ani. Clubul englez a anun.

Mama lui Pep Guardiola a murit, dupa ce a contractat noul coronavirus

Dolors Sala Carrio, mama celebrului antrenor Pep Guardiola, a decedat la varsta de 82 de ani, la Barcelona, dupa ce a contractat noul tip de coronavirus, potrivit BBC. Toata lumea apropiata de club prezinta.

inca 8 persoane, intre care 5 pacienti internati la Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 176

Inca 8 persoane, intre care 5 internate la Spitalul Judetean Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 176. Luni, in Romania au fost anuntate 25 de decese din cauza coronavirusului.

inca 5 romani au murit din cauza COVID-19. Aveau intre 67 si 89 de ani. Bilantul victimelor a ajuns la 162

Inca cinci romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns astfel la 162. Victimele recent raportate sunt din judetele Ilfov, Iasi, Arges, Vaslui si Bihor. Aveau.

inca sase persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor in Romania urca la 168

Inca sase decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate luni seara, astfel ca bilantul urca la 168. in cazul unuia dintre pacienti, un barbat internat la spitalul Judetean Botosani, au fost recoltate probe pentru COVID la o zi de la deces, dupa ce in sectia in care era internat s-au confirmat cu coronavirus pacienti si cadre medicale.

Horatiu Moldovan: Trei medici romani au murit din cauza COVID-19

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan a declarat, duminica, la Sinteza zilei, ca trei medici romani au murit in urma infectiei cu coronavirus.

Cum au murit din cauza coronavirusului primii 116 romani: Peste jumatate dintre ei au fost diagnosticati cu COVID-19 abia in ziua decesului sau la cateva zile dupa deces

42 dintre cei 116 romani ucisi de coronavirus au fost confirmati cu COVID-19 dupa data decesului, uneori chiar si cateva zile mai tarziu, iar alti 20 au fost confirmati cu infectia cu temutul virus in aceeasi zi in care au murit. Judetul campion la aceste cazuri este Suceava, urmat de Hunedoara, Ialomita si Arad. HotNews. ro a pus cap la cap datele oficiale furnizate de Grupul de Comunicare Strategica, din care rezulta, practic, ca mai putin de jumatate dintre victimele virusului din tara noastra au fost diagnosticate la timp cu infectia cu COVID-19.

A murit mama lui Pep Guardioala. Fusese diagnosticata cu coronavirus

Mama antrenorului Pep Guardiola s-a stins din viata, luni, la Barcelona dupa ce fusese diagnosticata cu noul virus gripal Sars-Cov-2.

inca 6 romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 168 de decese

Inca 6 decese inregistrate in randul pacientilor cu Covid-19. Bilantul mortilor a ajuns, in tara noastra, la 168.

inca 11 romani au murit din cauza COVID-19. Cea mai tanana victima - Un barbat de 27 de ani, gasit mort acasa. Bilantul deceselor a ajuns la 133

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, vineri dupa-amiaza, decesul a inca 11 persoane infectate cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 133de morti. Prima victima e un barbat de 66 de .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )