Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un medic care a lucrat timp de zece ani pentru Manchester United, suspendat pentru incalcarea regulilor antidoping

Adevărul Adevărul,
Un medic care a lucrat timp de zece ani pentru Manchester United, suspendat pentru incalcarea regulilor antidoping

Un medic care a colaborat in ultimii zece ani cu Manchester United a primit o suspendare de patru ani din orice activitate fotbalistica, dupa ce a incalcat prevederile antidoping lucrand pentru echipa Bury, din esaloanele inferioare din Anglia, anunta BBC. continuă pe Adevărul

Un medic care ar face teste de coronavirus pentru 50 de lei, anchetat de DSP Bacau

Un medic din Bacau care ar face teste de coronavirus, contra sumei de 50 de lei, este acum anchetat de Directia de Sanatate Publica Bacau.

Cum vede un medic care trateaza pacienti cu coronavirus situatia din Romania: Am luat masuri stricte inaintea celorlalti, nu am ratat startul. Stam bine in comparatie cu alte tari

Romania a luat masuri stricte in incercarea de a limita raspandirea infectiei cu noul coronavirus cumva inaintea celorlalti, nu am ratat startul, declara, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Adrian Marinescu, medic primar la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde au fost tratati pana acum cei mai multi dintre pacientii romani infectati cu noul coronavirus.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care parintii primesc zile libere pentru supravegherea copiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privindacordarea unor zile libere parintilor pentru supravegherea copiilor, in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant din cauza coronavirusului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )