Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cristiano Ronaldo, cel mai frumos gol al sezonului in Champions League

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cristiano Ronaldo, cel mai frumos gol al sezonului in Champions League

Golul marcat de Cristiano Ronaldo in meciul disputat de Juventus Torino cu Manchester United, scor 1-2, in etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor, a fost desemnat cel mai frumos din acest sezon in principala competitie europeana intercluburi. continuă pe Hotnews

VIDEO Ismaila Sarr (Rennes), cel mai frumos gol al sezonului in Europa League

Un gol marcat de Ismaila Sarr de la Rennes a fost desemnat golul sezonului in Europa League, competitie care s-a incheiat cu finala castigata, miercuri, la Baku, de Chelsea in fata formatiei Arsenal, scor 4-1, informeaza lequipe. fr.

VIDEO Cel mai frumos yacht din lume a apartinut candva Romaniei. Designerul sau a decorat hotelul Waldorf Astoria

Romania a avut candva cel mai frumos yacht din lume, care a navigat pe apele Mediteranei si apoi a poposit ani la rand in Marea Neagra.

TARICEANU, MESAJ DE 1 IUNIE: Copilaria, cel mai frumos timp al vietii noastre

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, le reaminteste copiilor, intr-un mesaj transmis cu ocazia zilei de 1 Iunie, ca traiesc cea mai frumoasa perioada a vietii.

VIDEO O studenta daneza la economoie, cel mai tanar europarlamentar din istorie

O studenta in varsta de 21 de ani, 3 luni si 3 zile din Danemarca este cel mai tanar parlamentar din Parlamentul European. Kira Peter-Hansen studiaza economia la Universitatea din Copengaha si a candidat pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca, formatiune politica parte a familiei europene a Verzilor, scrie euronews.

VIDEO O studenta daneza la economie, cel mai tanar europarlamentar din istorie

O studenta in varsta de 21 de ani, 3 luni si 3 zile din Danemarca este cel mai tanar parlamentar din Parlamentul European. Kira Peter-Hansen studiaza economia la Universitatea din Copenhaga si a candidat pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca, formatiune politica parte a familiei europene a Verzilor, scrie euronews.

Convocare la cel mai inalt nivel, ceruta de urgenta in Ucraina! Solicitarea vine dupa aparitia unui clip pe YouTube, in care Romania ar profita de ofensiva Rusiei pentru a recupera nordul Bucovinei (VIDEO)

Anatoli Matios, procurorul militar sef ucrainean, a cerut, duminica, convocarea unei reuniuni de urgenta la cel mai inalt nivel, dupa ce zilele trecute pe YouTube a aparut un filmulet propagandistic, in care.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 MAI SIF Moldova urca pe podiumul rentabilitatilor bursei noastre

Marcand un salt de 9,61%, in intervalul 23 - 30 mai, in raport cu moneda euro, actiunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu al doilea cel mai bun parcurs din randul tuturor emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Cum arata cel mai mic copil din lume. Cand s-a nascut, avea greutatea unui mar

O familie din Statele Unite se poate mandri cu cel mai mic copil din lume. Copilul s-a nascut prematur la doar 23 de saptamani, dar a supravietuit si tocmai a iesit din spital. Avea greutatea unui mar. Asta isi aduc aminte doctorii despre primele ore de viata ale fetitei. La doar 245 de grame, bebelusul [] .

Bugetul UE - cine plateste cel mai mult si cine primeste mai multi bani

Polonia a fost cel mai mare beneficiar net al bugetului UE adica a primit mai mult decat a dat), urmata de Grecia, Romania, Ungaria si Portugalia, potrivit Dnevnik, citata de Rador. Marea Britanie are o contributie neta la bugetul UE. Cu alte cuvinte, contribuie mai mult decat primeste inapoi. in 2017, alte noua tari au avut o contributie neta.

Cel mai rapid penalty de la infiintarea Ligii Campionilor, dar nu si cel mai rapid gol dintr-o finala UCL

Finala Ligii Campionilor a inceput cu un penalty, in secunda 22, centralul Damir Skomina aratand punctul cu var dupa hentul lui Sissoko.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )