Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Al-Hilal, echipa lui Razvan Lucescu, a castigat Liga Campionilor Asiei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Al-Hilal, echipa lui Razvan Lucescu, a castigat Liga Campionilor Asiei

Al Hilal, echipa saudita antrenata de Razvan Lucescu, a castigat, duminica, Liga Campionilor Asiei, dupa ce s-a impus si in mansa a doua a finalei cu formatia japoneza Urawa Red Diamonds, scor 2-0. continuă pe Hotnews

Razvan Lucescu obtine Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal

Performanta uriasa pentru antrenorul roman Razvan Lucescu alaturi de echipa saudita Al Hilal.

Razvan Lucescu, al doilea roman care castiga Liga Campionilor Asiei, dupa Anghel Iordanescu: Al-Hilal se impune categoric in returul de la Urawa (0-2) si cucereste trofeul suprem din Orient

Al-Hilal, formatia antrenata de Razvan Lucescu, a castigat si mansa retur a finalei din Liga Campionilor Asiei cu japonezii de la Urawa, scor 0-2, castigand astfel trofeul suprem.

VIDEO Mandria Romaniei, Regele Arabiei: Lucescu jr, cel mai mare succes continental pentru roman din 2005 incoace

La 50 de ani, Razvan Lucescu tocmai a dat cea mai mare lovitura din cariera sa de antrenor de pana acum: a castigat Liga Campionilor Asiei dupa o dubla de poveste!.

Razvan Lucescu, declaratii dupa castigarea Ligii Campionilor Asiei: Traiesc momente incredibile. ii datorez totul tatalui meu

Antrenorul Razvan Lucescu a declarat, dupa ce duminica a reusit sa castige Liga Campionilor Asiei cu echipa saudita Al Hilal, ca ii datoreaza intreaga cariera si succesele obtinute tatalui sau, Mircea Lu.

Razvan Lucescu, prima reactie dupa castigarea Ligii Campionilor Asiei

Al Hilal, cu Razvan Lucescu pe banca tehnica, a cucerit duminica Liga Campionilor Asiei si va juca la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Razvan Lucescu, despre cea mai mare reusita continentala a unui roman, din ultimul deceniu si jumatate

Razvan Lucescu a condus-o pe, duminica, catre castigarea Ligii Campionilor Asiei, de altfel si cel dintai trofeu al tehnicianului roman la gruparea saudita.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.23 seconds )