Libnet.ro
UNICEF

10:15

Asa am trait Hajduk Split - FCSB 0-0

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Hajduk Split - FCSB 0-0

Am transmis live text in aceasta pagina, joi seara, de la 21:45, meciul dintre Hajduk Split si FCSB din prima mansa a turului 3 preliminar in Europa League. continuă pe Online Sport

LIVE Hajduk Split - FCSB (21:45)

Urmariti live text in aceasta pagina, joi seara, de la 21:45, meciul dintre Hajduk Split si FCSB din prima mansa a turului 3 preliminar in Europa League.

LIVE Hajduk Split - FCSB 0-0

Urmariti live text in aceasta pagina, joi seara, de la 21:45, meciul dintre Hajduk Split si FCSB din prima mansa a turului 3 preliminar in Europa League.

HAJDUK SPLIT - FCSB LIVE STREAM. Steaua forteaza in infernul din Croatia ONLINE VIDEO PRO TV

Vicecampioana Ligii I forteaza o noua calificare in grupele competitiilor europene pentru a noua oara in ultimii zece ani. Singura data cand stelistii nu au ajuns in.

Europa League, turul trei preliminar: Hajduk Split vs FCSB 0-0

Formatia FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata, joi seara, in deplasare, in compania echipei Hajduk Split, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa.

VIDEO Tusea si junghiul: Hajduk Split - FCSB, meci-somnifer in Croatia. Ce a reusit vicecampioana Romaniei

La ce fotbal au aratat pe Poljud, in fata unui public admirabil, format din 25. 000 de suporteri patimasi, ambele echipe merita sa fie eliminate.

Hajduk Split, bestia nera pentru echipele romanesti in cupele europene

FCSB se lupta nu doar cu Hajduk Split pentru calificarea in playoff-ul Europa League, dar si cu o statistica nefavorabila echipelor romanesti in confruntarile cu gruparea de la Adriatica.

Asa am trait Viitorul - Voluntari 2-0

Am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Viitorul si FC Voluntari, penultima partida a etapei a 3-a din Liga 1 Betano. Apasati aici pentru live video .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )