Libnet.ro
UNICEF

13:45

CFR Cluj, umilita din nou de F91 Dudelange. Campioana Romaniei, eliminata rusinos din Europa League

B1 B1,
CFR Cluj, umilita din nou de F91 Dudelange. Campioana Romaniei, eliminata rusinos din Europa League

CFR Cluj a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de formatia Dudelange din Luxemburg, in mansa a doua a play-off-ului Ligii Europa si paraseste competitia. Clujenii au fost condusi si cu 3-0, n. continuă pe B1

CFR Cluj, rusine istorica in Europa League

CFR Cluj a fost umilita din nou de campioana Luxemburgului, F91 Dudelange, care s-a impus cu scorul de 3-2 0-0), joi seara, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, in mansa a doua a play-off-ului.

Europa League: CFR Cluj, umilita n play-off de o echipa din Luxemburg / 5-2 la general pentru Dudelange

CFR Cluj, campioana Romaniei, a pierdut joi seara, scor 2-3, impotriva luxemburghezilor de la Dudelange si a ratat ocazia de a se califica in grupele UEFA Europa League. Dudelange s-a impus si in tur cu scorul de 2-0 si devine prima echipa din Luxemburg care ajunge in grupele unei competitii europene.

CFR CLUJ - DUDELANGE ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Misiune imposibila pentru clujeni in Europa League

CFR CLUJ - DUDELANGE ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT CFR Cluj nu va putea juca la fel ca in tur in mansa a doua cu F91 Dudelange din play-off-ul Europa League, a declarat pentru ziarul Le Quotidien un fotbalist.

Campioana rusinii! CFR Cluj eliminata de Dudelange din Luxemburg

CFR Cluj a intrat in istoria fotbalului ca formatia impotriva careia o echipa din Luxemburg obtine prima calificare din istorie in grupele unei competitii. Echipa se numeste Dudelange si a umilit-o pe CFR Cluj cu dubla victorie, 2-0 acasa si 3-2 in Gruia. Niciodata pana acum o echipa din Luxemburg nu invinsese vreo formatie din Romania, dar exista un inceput pentru toate.

Seara neagra pentru fotbalul romanesc, CFR Cluj se umple de ridicol! Campioana pierde cu 3-2 returul cu Dudelange, 5-2 la general pentru echipa din Luxemburg

Dupa ce a cedat cu 2-0 meciul tur din play-off-ul Ligii Europa cu Dudelange, campioana Rpmtniei a pierdut si acasa. A fost 3-2 pentru formatia din Luxemburg, care a condus cu 3-0 si n-a avut nicio emotie in privinta calificarii.

Seara neagra pentru fotbalul romanesc, CFR Cluj se umple de ridicol. Campioana pierde cu 3-2 returul cu Dudelange, 5-2 la general pentru echipa din Luxemburg

Dupa ce a cedat cu 2-0 meciul tur din play-off-ul Ligii Europa cu Dudelange, campioana Romaniei a pierdut si acasa. A fost 3-2 pentru formatia din Luxemburg, care a condus cu 3-0 si n-a avut nicio emotie in privinta calificarii.

Conceicao in pragul demiterii de la CFR Cluj: Ma simt rusinat

CFR Cluj, campioana Romaniei, traieste rusinea maxima in fotbalul romanesc dupa eliminarae suferita in fata lui Dudelange din Luxemburg si primul sacrificat ar putea fi antrenorul Antonio Conceicao.

Scandal inaintea returului dintre CFR Cluj si Dudelange

Presedintele lui Dudelange, adversara celor de la CFR Cluj in playoff-ul din Europa League, a lansat acuzatii grave la adresa conducerii campioanei Romaniei.

Europa League: CFR Cluj (vs Dudelange) si FCSB (vs Rapid Viena) ncearca sa ntoarca soarta calificarii (Programul complet al serii)

Joi se va disputa returul play-off-ului Europa League, faza in care Romania are doua reprezentante: CFR Cluj si FCSB. Ambele echipe trebuie sa recupereze o diferenta de doua goluri pentru a se califica in grupele competitiei, dupa ce CFR Cluj a pierdut in Luxemburg impotriva celor de la Dudelange cu 2-0, iar FCSB a fost invinsa de Rapid Viena cu 3-1.

Asa am trait CFR Cluj - Dudelange 2-3

CFR Cluj paraseste rusinos cupele europene dupa 0-2 si 2-3 cu Dudelange din Luxemburg.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,281 seconds )