Libnet.ro
UNICEF

00:07

Chelsea o tine in sah pe Barcelona in optimile Champions League. Catalanii favoriti in retur

Antena3 Antena3,
Chelsea o tine in sah pe Barcelona in optimile Champions League. Catalanii favoriti in retur

Formatia engleza Chelsea si echipa spaniola FC Barcelona au terminat la egalitate, 1-1, marti seara, la Londra, pe stadionul Stamford Bridge, in prima mansa din optimile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal. continuă pe Antena3

Barcelona scoate o remiza la Londra, cu Chelsea, in optimile Champions League. Calificarea se joaca pe Camp Nou

CHELSEA - BARCELONA LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO. Chelsea Londra intalneste astazipe teren propriu, de la ora 21,45, echipa FC Barcelona, in prima mansa a optimilor de finala.

Champions League: Chelsea vs Barcelona, meciul de gala al serii

Una dintre cele mai fascinante rivalitati din istoria recenta a Champions League revine dupa o pauza de sase ani: Chelsea si Barcelona isi vor masura fortele pe Stamford Bridge, in prima mansa a optimilor competitiei. Ultima intalnire dintre cele doua formatii a avut loc in sezonul 2011-2012, atunci cand Chelsea o elimina pe Barcelona in semifinale si avea sa devina campioana Europei. Cealalta confruntare a serii le aduce fata in fata pe Bayern Munchen si Besiktas.

Pariati pe Chelsea - Barcelona

Intrati in aceasta pagina pentru a paria pe Chelsea - Barcelona, cel mai interesant meci al serii de marti in optimile Champions League.

Messi inscrie primul sau gol impotriva lui Chelsea si aduce o remiza pretioasa

FC Barcelona a salvat remiza in deplasare cu Chelsea, marti seara, in mansa tur a optimilor de finala in Champions League, scor 1-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )