Libnet.ro
UNICEF

18:45

Europa League: Arsenal, nvinsa de BATE Borisov, scor 1-0 / Victorii pentru Chelsea, Inter, Sevilla si Napoli (Rezultatele serii)

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Arsenal, nvinsa de BATE Borisov, scor 1-0 / Victorii pentru Chelsea, Inter, Sevilla si Napoli (Rezultatele serii)

Joi a avut loc mansa tur a partidelor din 16-imile Europa League. Arsenal Londra a fost surpriza negativa a serii, dupa ce a pierdut, scor 1-0, in fata celor de la BATE Borisov. Echipele romanilor Andrei Ivan Rapid Viena) si Stefan Radu Lazio Roma) au fost invinse, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Inter Milano, respectiv Sevilla. Ivan a marcat in prelungirile primei reprize, insa golul a fost anulat din cauza unei pozitii de offside in care s-a aflat colegul sau Veton Berisha. Chelsea si Napoli si-au respectat statutul de favorite si au castigat, ambele in deplasare, iar cel mai spectaculos meci al serii a avut loc in Franta, unde Rennes a terminat la egalitate cu Betis Sevilla, scor 3-3. continuă pe Hotnews

Europa League: Lazio vs Sevilla, meciul serii - Arsenal si Chelsea joaca n deplasare n prima mansa a 16-imilor (Programul televizarilor)

Joi vor avea loc 15 partide din 16-imile Europa League, dupa ce meciul dintre Fenerbahce si Zenit scor 1-0) a dat start spectacolului inca de marti seara. Lazio echipa lui Radu Stefan) si Sevilla se vor intalni in cel mai ofertant duel al serii, in timp ce Arsenal si Chelsea, aflate printre favoritele competitiei, vor juca in deplasare cu BATE Borisov, respectiv Malmo FF. Andrei Ivan Rapid Viena) va primi vizita celor de la Inter Milano, in timp ce formatia lui Alexandru Baluta, Slavia Praga, se va confrunta cu Genk, pe teren propriu.

ştiri din Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )