Libnet.ro
UNICEF

14:15

Europa League: CFR Cluj, FCSB si U Craiova vor disputa joi meciurile decisive pentru calificarea n play-off (Programul complet al serii)

Hotnews Hotnews,
 Europa League: CFR Cluj, FCSB si U Craiova vor disputa joi meciurile decisive pentru calificarea n play-off (Programul complet al serii)

Joi vor va avea loc mansa a doua a turului trei preliminar din Europa League, trei formatii romanesti urmand sa se lupte pentru un loc in play-off-ul competitiei. CFR Cluj are cea mai usoara misiune si este favorita la calificare, dupa ce s-a impus pe terenul celor de la Alashkert in meciul tur scor 2-0). invinsa de Leipzig cu 3-1 in prima mansa, Universitatea Craiova spera la o minune pe Ion Oblemenco, in timp ce FCSB va da piept cu Hajduk Split pe Arena Nationala a fost 0-0 in tur). Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor din mansa a doua a turului trei preliminar al Europa League. continuă pe Hotnews

Europa League: CFR Cluj, calificare fara emotii n play-off-ul competitiei (5-0 cu Alashkert)

Dupa ce a castigat cu 2-0 in Armenia, CFR Cluj s-a distrat cu Alashkert pe teren propriu, impunandu-se cu scorul de 5-0. Campioana Romaniei obtine fara nicio emotie calificarea in play-off-ul Europa League.

LIVE Craiova - Leipzig (19:30) si CFR Cluj - Alashkert (20:00)

U Craiova si CFR Cluj isi joaca sansele de calificare in playoff-ul Europea League, joi seara, live text in aceasta pagina.

CFR CLUJ - FC ALASHKERT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM Look Plus - VIDEO

CFR CLUJ - FC ALASHKERT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM Look Plus - VIDEO. Islandezul Vilhjalmur Thorarinsson va arbitra partida dintre CFR Cluj si echipa armeana Alaskert, programat joi, de la ora 20,00, pe.

UNIVERSITATEA CRAIOVA - RASENBALLSPORT LEIPZIG LIVE in Europa League. ONLINE STREAM - VIDEO

UNIVERSITATEA CRAIOVA - RASENBALLSPORT LEIPZIG LIVE in Europa League. Meciul Universitatea Craiova - RB Leipzig se va disputa joi, de la ora 19,30, pe stadionul Ion Oblemenco, in mansa.

CFR Cluj s-a calificat in play-off-ul Europa League

CFR Cluj s-a calificat in play-off-ul Europa League la fotbal, dupa ce a invins-o cu 5-0 2-0) pe FC Alaskert, campioana Armeniei, in meciul disputat joi, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca,.

CFR Cluj se califica in playoff-ul Europa League dupa 5-0 cu Alashkert

Campioana CFR Cluj a invins-o fara drept de apel pe Alashkert din Armenia, cu 5-0, in returul programat joi seara in Gruia. Cu scorul general de 7-0 formatia ardelenea accede in playoff-ul Europa League.

LIVE CFR Cluj - Alashkert (20:00)

De la 20:00 transmitem in aceasta pagina returul dintre CFR Cluj si Alashkert, echipa din Armenia. In tur a fost 2-0 pentru campioana Romaniei.

LIVE CFR Cluj - Alashkert 2-0 (3-0 la general)

De la 20:00 transmitem in aceasta pagina returul dintre CFR Cluj si Alashkert, echipa din Armenia. In tur a fost 2-0 pentru campioana Romaniei.

FCSB - HAJDUK SPLIT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

FCSB - HAJDUK SPLIT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Echipa de fotbal FCSB intalneste, joi, de la ora 21,30, pe Arena Nationala din Bucuresti, formata Hajduk Split, intr-o partida contand.

FCSB se califica in play-off-ul Europa League. Victorie dramatica in fata lui Hajduk Split. Gnohere, eroul Stelei

FCSB s-a calificat dramatic in play-off-ul Europa League la fotbal, dupa ce a invins echipa croata Hajduk Split cu scorul de 2-1 0-0), joi seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in mansa a doua a turului al.

ştiri din Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )