Libnet.ro
UNICEF

17:46

Europa League, turul trei preliminar: Leipzig - CSU Craiova 3-1

Hotnews Hotnews,
 Europa League, turul trei preliminar: Leipzig - CSU Craiova 3-1

Formatia Universitatea Craiova a fost invinsa, joi seara, in deplasare, cu scorul de 3-1, de echipa RB Leipzig, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa. Pe final, partida s-a disputat pe o ploaie torentiala. continuă pe Hotnews

Europa League, turul trei preliminar: Hajduk Split vs FCSB 0-0

Formatia FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata, joi seara, in deplasare, in compania echipei Hajduk Split, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Champions League, turul III preliminar: Benfica, victorie la limita cu Fenerbahce (scor 1-0) - Rezultatele zilei de marti

Marti au avut loc primele partide din turul al treilea preliminar al Champions League. Cel mai asteptat meci al serii a fost cel dintre Benfica Lisabona si Fenerbahce Istanbul, portughezii obtinand o victorie la limita pe teren propriu, scor 1-0. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate marti in meciurile din prima mansa a turului trei preliminar al Champions League.

ALASHKERT - CFR CLUJ LIVE STREAM, in turul trei preliminar din EUROPA LEAGU ONLINE VIDEO DIGISPORT 1

Alashkert Erevan - CFR Cluj, turul 3 preliminar din Liga Europa. Primul meci se va disputa in Armenia,pe stadionul Republican din Erevan, joi, 9 august, de la ora 19. Returul este.

Europa League: CFR Cluj, FCSB si U Craiova si-au aflat posibilele adversare din play-off

CFR Cluj, FCSB si Universitatea Craiova si-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League, potrivit tragerii sorti care a avut loc luni, la Nyon. Pentru a ajunge in play-off, cele trei echipe romanesti trebuie sa treaca mai intai de partidele din turul trei preliminar al competitiei 9 si 16 august).

Tragere la sorti Europa League: cu cine vor juca echipele romanesti daca ajung in play-off

CFR Cluj, FCSB si U Craiova si-au aflat adversarele din play-off-ul Europa League, faza in care vor ajunge daca vor depasi turul trei preliminar.

RB LEIPZIG - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

RB LEIPZIG - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE in EUROPA LEAGUE. Universitatea Craiova va evolua intr-un sistem 4-3-3 in meciul cu RB Leipzig, care are loc joi, de la ora 19,30 ora Romaniei, TVR.

CSU Craiova, nicio sansa la Leipzig. Oltenii au evitat rusinea la ultima faza a meciului cu nemtii

CSU Craiova a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 3-1, de echipa germana RB Leipzig, in prima mansa a turului al treilea preliminar al Europa League.

LEIPZIG - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE STREAM. Misiune imposibila pentru olteni in Europa League ONLINE VIDEO TVR

Universitatea Craiovajoaca azi primul meci din turul 3 preliminar al Ligii Europa. Leii din Banie au fost eliminati in aceasta faza in sezonul trecut,.

Unde vedem la televizor meciurile echipelor romanesti in Europa League

Trei echipe din Romania participa in turul 3 preliminar al Europa League in aceasta saptamana, toate trei in deplasare.

FCSB, CFR Cluj si Craiova si-au aflat adversarii din play-off-ul Europa League

Echipele romanesti si-au aflat luni posibilii adversari pe care ar urma sa ii intalneasca daca vor ajunge faza play-off-ului Europa League. Astfel, daca va trece de Almaty din Kazahstan, FCSB se va duela pen.

ştiri din Sport

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )