Libnet.ro
UNICEF

14:15

FCSB rateaza calificarea in Europa League. Portarul Vlad o ingroapa pe Steaua

Antena3 Antena3,
FCSB rateaza calificarea in Europa League. Portarul Vlad o ingroapa pe Steaua

Vicecampioana Romaniei, FCSB, a ratat calificarea in grupele Europa League la fotbal, joi seara, desi a invins formatia austriaca Rapid Viena cu scorul de 2-1 2-0), pe Arena Nationala din Bucuresti, in mansa. continuă pe Antena3

Vlad ingroapa calificarea FCSB in grupele Europa League cu o noua gafa marca inregistrata

Ce prime da Gigi Becali, daca FCSB se califica in grupele Europa League

Gigi Becalia anuntat ce prime au jucatorii de laFCSBin cadrul calificarii in grupele Europa League. Ros-albastrii au pierdut cu 1-3 turul cu Rapid Viena si spera sa intoarca rezultatul in.

Europa League: FCSB a nvins Rapid Viena, scor 2-1, nsa a ratat calificarea / Vlad si gafa care lasa Romnia fara reprezentante n Europa

FCSB, vicecampioana Romaniei, a castigat cu scorul de 2-1 partida retur cu Rapid Viena, disputata joi pe Arena Nationala, insa nu a reusit sa se califice in grupele Europa League. Austriecii s-au impus in dubla mansa cu scorul general de 4-3 si au lasat Romania fara reprezentante in grupele competitiilor europene.

FCSB a invins Rapid Viena cu 2-1 de pe Arena Nationala! SCOR insuficient pentru CALIFICAREA in grupele UEFA Europa League

FCSB a invins joi seara Rapid Viena, cu scorul 2-1 in meciul din retur desfasurat pe Arena Nationala. Victoria a fost insuficienta pentru calificarea FCSB in grupele UEFA Europa League. Pentru.

FCSB a invins Rapid Viena cu 2-1 pe Arena Nationala! SCOR insuficient pentru CALIFICAREA in grupele UEFA Europa League

FCSB a invins joi seara Rapid Viena, cu scorul 2-1 in meciul din retur desfasurat pe Arena Nationala. Victoria a fost insuficienta pentru calificarea FCSB in grupele UEFA Europa League. Pentru.

Europa League: CFR Cluj (vs Dudelange) si FCSB (vs Rapid Viena) ncearca sa ntoarca soarta calificarii (Programul complet al serii)

Joi se va disputa returul play-off-ului Europa League, faza in care Romania are doua reprezentante: CFR Cluj si FCSB. Ambele echipe trebuie sa recupereze o diferenta de doua goluri pentru a se califica in grupele competitiei, dupa ce CFR Cluj a pierdut in Luxemburg impotriva celor de la Dudelange cu 2-0, iar FCSB a fost invinsa de Rapid Viena cu 3-1.

Glasgow Rangers rezista in noua jucatori la Ufa si ajunge in grupele Europa League

Revenita in fotbalul scotian dupa intrarea in faliment si reluarea fotbalului profesionist din al patrulea esalon, Glasgow Rangers s-a calificat in grupele Europa League.

Europa League: CFR Cluj, umilita n play-off de o echipa din Luxemburg / 5-2 la general pentru Dudelange

CFR Cluj, campioana Romaniei, a pierdut joi seara, scor 2-3, impotriva luxemburghezilor de la Dudelange si a ratat ocazia de a se califica in grupele UEFA Europa League. Dudelange s-a impus si in tur cu scorul de 2-0 si devine prima echipa din Luxemburg care ajunge in grupele unei competitii europene.

LIVE FCSB - Rapid Viena 2-1 (3-4 la general)

Urmariti live text in aceasta pagina returul dublei dintre FCSB si Rapid Viena. In tur a fost 3-1 pentru formatia austriaca. Miza e una uriasa: calificarea in grupele Europa League.

Asa am trait FCSB - Rapid Viena 2-1 (3-4 la general)

Am transmis live text in aceasta pagina returul dublei dintre FCSB si Rapid Viena. In tur a fost 3-1 pentru formatia austriaca. Miza e una uriasa: calificarea in grupele Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )