Libnet.ro
UNICEF

12:15

FCSB vs Mlada Boleslav 0-0 Pantiru a ratat o ocazie imensa - Calificarea se decide in Cehia

Hotnews Hotnews,
 FCSB vs Mlada Boleslav 0-0 Pantiru a ratat o ocazie imensa - Calificarea se decide in Cehia

FCSB a reusit doar un rezultat de egalitate pe teren propriu cu Mlada Boleslav, scor 0-0, in prima mansa a turului trei preliminar al Europa League. Dupa un joc anost in prima repriza si fara niciun sut pe poarta, FCSB a reusit usor-usor sa isi revina in partea a doua, trecandu-si in cont ocazii importante in ultimele 30 de minute. Florinel Coman a fost cel mai bun jucator de pe teren al vicecampioanei Romaniei, a tras din toate pozitiile posibile, dar fara rezultat pe tabela. Pantiru a ratat cea mai mare ocazie a meciului, in minutul 83, cand sutul sau de la zece metri a lovit bara transversala. continuă pe Hotnews

Live Stream Online FCSB Mlada Boleslav pe Pro TV Preliminarii Europa League

FCSB a ajuns in turul 3 preliminar al Europa League. Aici stacheta peste care vor trebui sa sara bucurestenii este una mult mai inalta, chiar daca nici aceasta nu este de netrecut. Mlada Boleslav reprezinta scoala ceha de fotbal, o scoala foarte apreciata in Europa, dar nu este un nume de top care sa produca .

Cine transmite la TV meciul FCSB Mlada Boleslav din preliminariile Europa League

Fara antrenor si cu o echipa aproape schimbata in totalitate, FCSB e obligata sa treaca de Mlada Boleslav in turul 3 preliminar Europa League. Bogdan Andone si-a dat demisia dupa 2-3 cu Alashkert, rezultat care a calificat insa echipa mai departe in preliminariile europene. Ramasa cu o infrangere in fata Astrei care a zdruncinat moralul .

Asa am trait FCSB - Mlada Boleslav

Dupa trei infrangeri la rand intr-o saptamana pentru FCSB urmeaza dubla cu Mlada Boleslav. Prima infatisare are loc joi seara la Giurgiu. Partida e live text in aceasta pagina.

FCSB vs Mlada Boleslav - Preturile biletelor

FCSB se pregateste de urmatorul test din cupele europene. De data aceasta, vicecampioana Romaniei trebuie sa treaca de echipa din Cehia, Mlada Boleslav, pentru a se apropia de primul obiectiv al gruparii ros-albastre din acest sezon: grupele Europa League.

FCSB - Mlada Boleslav, amatorismul continua: Antrenorul Becali a ajuns la al patrulea meci la rand fara victorie

Dintre toate echipele ramase in cupele europene, probabil, FCSB se confrunta cu cea mai rusinoasa situatie. Cu un patron scapat de sub control, fara antrenor si cu un joc insipid, bucurestenii au mai inregistrat un rezultat dezolant.

FCSB si-a aratat neputinta in turul cu Mlada Boleslav

Meciul cu Mlada Boleslav din prima mansa a turului 3 preliminar din Europa League a aratat din plin criza pe care o traverseaza FCSB.

FCSB - Mlada Antrenorul interimar Andronache: Focusul este pe Europa. Asteptam cu incredere meciul de maine

Vergil Andronache, antrenorul interimar al celor de la FCSB, considera partida cu Mlada Boleslav, din preliminariile Ligii Europa, un meci dificil, insa nu crede ca este un test pentru el.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )