Libnet.ro
UNICEF

08:45

LiveScore: Simona Halep - Ons Jabeur / Partida ncepe n jurul orei 12:15

Hotnews Hotnews,
 LiveScore: Simona Halep - Ons Jabeur / Partida ncepe n jurul orei 12:15

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni pe tunisiana Ons Jabeur, locul 113 WTA, jucatoare venita din calificari, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing. Partida va incepe in jurul orei 12:15 si va fi transmisa in regim LiveScore pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LiveText: Simona Halep - Ons Jabeur 1-6 / Simona se retrage din cauza durerilor

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni pe tunisiana Ons Jabeur, locul 113 WTA, jucatoare venita din calificari, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing. Partida va incepe in jurul orei 12:30 si va fi transmisa in regim LiveText pe HotNews. ro.

WTA Beijing: Simona Halep vs Ons Jabeur 1-6 / Simona a abandonat dupa ce a pierdut primul set acuznd probleme medicale

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing de categorie Premier Mandatory), dupa ce a pierdut primul set impotriva jucatoarei tunisience Ons Jabeur. Ocupanta locului 113 s-a impus in primul set cu scorul de 1-6, dupa ce Simona a mers la vestiare pentru ingrijiri medicale la scorul de 1-4. Jabeur a reusit sa impuna ritmul prin lovituri puternice, iar Simona, care a acuzat probleme la spate si la coapsa stanga si in timpul meciului de la Wuhan, jucat impotriva Cibulkovei, a avut momente in care nici nu a mai alergat dupa minge.

SIMONA HALEP-ONS JABEUR ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Romanca este favorita la turneul China Open

Simona Halep, lider WTA si principala favorita la China Open Beijing), o va infrunta, duminica, in primul tur pe Ons Jabeur din Tunisia, clasata pe.

LIVE Simona Halep - Ons Jabeur (11:30)

Simona Halep debuteaza la Openul Chinei de la Beijing, duminica, cu incepere de la ora 11:30 live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Ons Jabeur (12:30)

Simona Halep debuteaza la Openul Chinei de la Beijing, duminica, cu incepere de la ora 11:30 live text in aceasta pagina.

Simona Halep abandoneaza la Openul Chinei dupa un singur set disputat!

Simona Halep a abandonat, duminica, intalnirea cu Ons Jabeur din Tunisia, locul 113 mondial, dupa primul set in care a obtinut un singur game. Halep continua astfel seria inceputa la Wuhan, dupa ce pierdea in primul tur la Dominika Cibulkova.

Simona Halep e la pamant: a abandonat partida cu Ons Jabeur de la Beijing

Acuzand in continuare probleme la spate, Simona Halep a decis sa opreasca dupa un set confruntarea cu Ons Jabeur, din Tunisia.

WTA Beijing: Simona Halep o va ntlni pe Ons Jabeur n primul tur

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni pe tunisiana Ons Jabeur, locul 113 WTA, jucatoare venita din calificari, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

DEZASTRU pentru SIMONA HALEP! A abandonat meciul, dupa accidentarea CUMPLITA! Ce se intampla in clasamanetul WTA!

Simona Halep, locul 1 mondial, a abandonat in meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva romana retragandu-se dupa primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat dupa primul se.

Esec urias! Simona Halep a abandonat in primul tur la Beijing

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a abandonat, duminica, in prima runda a turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 8. 274 dolari, dupa ce Ons Jabeur Tunisia) a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )