Libnet.ro
UNICEF

20:15

Razvan Lucescu, al doilea roman care castiga Liga Campionilor Asiei, dupa Anghel Iordanescu: Al-Hilal se impune categoric in returul de la Urawa (0-2) si cucereste trofeul suprem din Orient

B1 B1,
Razvan Lucescu, al doilea roman care castiga Liga Campionilor Asiei, dupa Anghel Iordanescu: Al-Hilal se impune categoric in returul de la Urawa (0-2) si cucereste trofeul suprem din Orient

Al-Hilal, formatia antrenata de Razvan Lucescu, a castigat si mansa retur a finalei din Liga Campionilor Asiei cu japonezii de la Urawa, scor 0-2, castigand astfel trofeul suprem. continuă pe B1

Razvan Lucescu, prima reactie dupa castigarea Ligii Campionilor Asiei

Al Hilal, cu Razvan Lucescu pe banca tehnica, a cucerit duminica Liga Campionilor Asiei si va juca la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Razvan Lucescu obtine Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal

Performanta uriasa pentru antrenorul roman Razvan Lucescu alaturi de echipa saudita Al Hilal.

VIDEO Al-Hilal, echipa lui Razvan Lucescu, a castigat Liga Campionilor Asiei

Al Hilal, echipa saudita antrenata de Razvan Lucescu, a castigat, duminica, Liga Campionilor Asiei, dupa ce s-a impus si in mansa a doua a finalei cu formatia japoneza Urawa Red Diamonds, scor 2-0.

Razvan Lucescu, declaratii dupa castigarea Ligii Campionilor Asiei: Traiesc momente incredibile. ii datorez totul tatalui meu

Antrenorul Razvan Lucescu a declarat, dupa ce duminica a reusit sa castige Liga Campionilor Asiei cu echipa saudita Al Hilal, ca ii datoreaza intreaga cariera si succesele obtinute tatalui sau, Mircea Lu.

Razvan Lucescu, despre cea mai mare reusita continentala a unui roman, din ultimul deceniu si jumatate

Razvan Lucescu a condus-o pe, duminica, catre castigarea Ligii Campionilor Asiei, de altfel si cel dintai trofeu al tehnicianului roman la gruparea saudita.

Alegeri prezidentiale 2019. Primul roman care a votat in turul II: Am votat cu gandul ca de aici, de la capatul lumii, vom contribui la o noua sansa pe care Romania o merita

Primul roman care a votat in turul al doilea al prezidentialelor este un tanar din Auckland, Noua Zeelanda. El spune ca a votat cu gandul ca de acolo, de la capatul lumii, va contribui la o noua sansa pe care Romania o merita atat, atat de tare.

Un roman care a primit o reducere uriasa de Black Friday a dat in judecata eMag. Decizia-surpriza a judecatorilor

Un roman care a cumparat la editia din 2018 a Black Friday un echipament de ski redus de la 4. 500 de lei la 1. 100 de lei a dat in judecata Emag pentru ca in loc de geaca bleumarin, asa cum a comandat, a ajuns s?.

Razvan Lucescu s-a umplut de bani, acum se pregateste de duelul cu Klopp: Cand se pot intalni echipele lor

Castigarea Ligii Campionilor Asiei inseamna ca, intre 11 si 21 decembrie, fostul selectioner isi va masura fortele cu cele mai tari echipe ale planetei in Mondialul Cluburilor.

Eroul Zilei. Constantin Popovici, un roman care face senzatie in lume la sarituri

Imaginati-vacasunteti pe o stanca, la 28 de metri altitudine, si urmeazasasariti in apa. in doar trei secunde veti ajunge in apa care nu are mai mult de 2-3 grade Celsius! Acum,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )