Libnet.ro
UNICEF

10:45

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la Beijing. Svitolina si Kvitova au fost deja eliminate

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la Beijing. Svitolina si Kvitova au fost deja eliminate

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni pe tunisiana Ons Jabeur, locul 113 WTA, jucatoare venita din calificari, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing. continuă pe Adevărul

Simona Halep contra unei jucatoare din calificari in primul tur de la Beijing

Lidera mondiala Simona Halep isi continua parcursul de toamna pe pamant asiatic cu turneul de la Beijing, ultimul din seria WTA Premier Mandatory.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Beijing

Jucatoarea Simona Halep nu va avea deloc o misiune usoara in primul tur la Openul Chinei de la Beijing.

WTA Beijing: Simona Halep o va ntlni pe Ons Jabeur n primul tur

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni pe tunisiana Ons Jabeur, locul 113 WTA, jucatoare venita din calificari, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Beijing: Sloane Stephens, Petra Kvitova si Naomi Osaka, in drumul spre finala

Simona Halep va evolua in turul unu de la China Open Beijing) cu o jucatoare venita din calificari. Apoi, traseul se complica.

Scandal in TENIS! SIMONA HALEP a lovit-o pe SERENA WILLIAMS! Decizia care arunca TOTUL iN AER

Simona Halep nu ii da castig de cauza Serenei Williams in scandalul de la US Open care a socat lumea tenisului. Liderul WTA a precizat ca nu exista nicio diferenta intre regulile pentru barbati si ce.

Ce tort a primit Simona Halep cand a implinit 27 de ani

Simona Halep, cea mai valoroasa jucatoare de tenis a lumii, a implinit 27 de ani. Simona a petrecut dupa-amiaza cu cei trei componenti ai echipei, Teo Cercel, Andrei Cristofor si nou integratul in grup.

Retelele sociale au explodat: urari calduroase pentru Serena Williams. Simona Halep, ignorata

Serena Williams si Simona Halep sunt nascut in aceeasi zi, pe 27 septembrie, la o distanta de 10 ani. Serena implineste 37 de ani, iar Simona 27.

WTA Beijing: Petra Kvitova, eliminata n primul tur; Ajla Tomljanovic, nvinsa n calificari (Rezultatele zilei)

Petra Kvitova, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, a fost eliminata in primul tur al turneului de la Beijing categorie Premier Mandatory) dupa ce a fost invinsa de Daria Gavrilova, locul 33 WTA, scor 6-2, 6-1. Meciul a durat o ora si 34 de minute. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

WTA Beijing: Petra Kvitova si Elina Svitolina, eliminate n primul tur; Ajla Tomljanovic, nvinsa n calificari (Rezultatele zilei)

Petra Kvitova si Elina Svitolina, favorite numarul 5 si 6, au fost eliminate in primul tur al turneului de la Beijing categorie Premier Mandatory) dupa ce au fost invinse de Daria Gavrilova, respectiv Aleksandra Krunic. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Nu e la capacitate maxima. Cu ce probleme se mai confrunta Simona Halep inainte de turneul de la Beijing

Simona Halep a avut o conferinta de presa la Beijing in care a vorbit despre starea de sanatate si cum decurge recuperarea dupa accidentarea la spate suferita la Wuhan.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )