Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Rafael Nadal, n semifinale la Roma - Fabio Fognini, ncntator doar un set

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rafael Nadal, n semifinale la Roma - Fabio Fognini, ncntator doar un set

Condus cu 4-1 in primul set, Fabio Fognini a jucat cel mai bun tenis al sau, unul care a reusit sa-l destabilizeze pe Rafael Nadal chiar pe suprafata sa preferata - zgura. impins de la spate de publicul de la Foro Italico, Fabio a avut o serie impresionanta de cinci game-uri, iar mansa intai i-a revenit cu 6-4. Italianul nu a mai putut insa sa mentina ritmul alert, iar Nadal l-a tocat marunt pe adversar cu al sau topspin in urmatoarele doua seturi 6-1, 6-2). continuă pe Hotnews

VIDEO Rafael Nadal, n sferturi la Roma - Duel cu Fabio Fognini si cu tribunele n urmatorul meci

Denis Shapovalov i-a facut fata lui Rafael Nadal doar pana la jumatatea primului set pana la 3-3), moment din care ibericul a trecut la un nivel superior al jocului. Forehandul lui Rafa l-a scos pas cu pas pe canadian din zona de confort, meciul curgand spre un invingator deja cunoscut. Nadal s-a impus in doua seturi 6-4, 6-1), iar in sferturile de la Roma se va duela cu Fabio Fogini, dar si cu patimasul public italian.

VIDEO Sorana Cirstea, in semifinale la Roma: a ajutat-o pe Ostapenko sa treaca peste un esec dureros

Perechea Sorana Cirstea/Jelena Ostapenko Romania/Letonia) s-a calificat, vineri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Roma, cu premii de peste trei milioane de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )