Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Simona Halep este n sferturi la Madrid (6-1, 6-4 cu Kristyna Pliskova)/ David l-a nvins pe Goliat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep este n sferturi la Madrid (6-1, 6-4 cu Kristyna Pliskova)/ David l-a nvins pe Goliat

Simona Halep 1,68 metri) s-a descurcat bine din punct de vedere tactic, diferenta de forta si de 16 centimetri nevazandu-se in meciul castigat miercuri impotriva Kristynei Pliskova 94 WTA, venita din calificari, 1,84 metri). Dupa un prim set in care a defilat 6-1), Simona a avut nevoie de ajutorul adversarei la 4-4 cehoaica a oferit practic cadou break-ul) pentru a ajunge sa inchida mansa cu 6-4. Calificarea in sferturile turneului de la Madrid a venit dupa un meci care a durat o ora si 15 minute. Pentru un loc in semifinale, Halep s-ar putea duela cu sora Kristynei - Karolina - daca aceasta din urma o va invinge pe Sloane Stephens. continuă pe Hotnews

LIVE VIDEO Simona Halep joaca pentru calificarea in sferturile de finala la Madrid Open

Calificata in turul al treilea la Madrid, Simona Halep joaca astazi pentru accesul in sferturile de finala ale turneului patronat de Ion Tiriac.

LIVE VIDEO Simona Halep joaca pentru calificarea in sferturile de finala la Madrid Open. A luat primul set cu 6-1

Calificata in turul al treilea la Madrid, Simona Halep joaca astazi pentru accesul in sferturile de finala ale turneului patronat de Ion Tiriac.

VIDEO Simona Halep e simply the best: laude de la WTA pentru liderul mondial

Simona Halep e in turul al treilea la Madrid dupa ce a trecut in doua seturi de Elise Mertens, scor 6-0, 6-3. Ea va juca impotriva Krystinei Pliskova in jocul de azi,.

VIDEO Simona Halep, n optimi la Madrid (6-0, 6-3 cu Elise Mertens)/ Recital marca Halep

Neinvinsa pe zgura in acest an, Elise Mertens a trait un adevarat cosmar in primul set al partidei cu Simona Halep: 0-6, dupa doar 21 de minute. Recitalul liderului mondial a continuat pana la 2-0 in mansa a doua, dupa care belgianca a echilibrat disputa. Ultimul game a fost unul cu un tenis total din partea celor doua, executiile ridicand publicul in picioare. Halep se califica in optimi la Madrid si acumuleaza 14 victorii consecutive la Caja Magica 6-0, 6-3 dupa o ora si 11 minute). Pentru a ajunge in sferturi, Simona trebuie sa treaca de Kristyna Pliskova 94 WTA). Se actualizeaza.

Simona Halep ajunge in sferturi la Madrid

De o ora si 15 minute a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea intre cele mai bune opt jucatoare ale turneului de la Madrid, competitie de categorie Premier Mandatory.

VIDEO Victorie-fulger pentru Simona Halep in primul tur la Madrid. N-a stat la discutii cu Makarova, scor 6-1, 6-0

Simona Halep este in turul al doilea la Madrid dupa o victorie confortabila in fata rusoaicei Ekaterina Makarova, scor 6-1, 6-0.

Simona Halep, calificare in turul 3 la Madrid

Lidera mondiala si detinatoarea trofeului de la Madrid, Simona Halep s-a calificat fara emotii in turul al treilea dupa o victorie categorica obtinuta in fata belgicenei Elise Mertens, scor 6-0, 6-3.

Simona Halep, cifre de exceptie la Madrid. Tinteste o performanta unica in lume

Simona Halep a debutat cu dreptul la Madrid, duminica, ceea ce i-a adus o serie respectabila de meciuri fara a pierde la turneul de casa al lui Ion Tiriac.

Ce promisiune a facut Simona Halep inaintea debutului de la Madrid

Simona Halep debuteaza azi pe zgura de la Madrid, acolo unde a castigat ultimele doua editii ale turneului Premier Mandatory.

LIVE Simona Halep in primul tur la Madrid (14:00)

Simona Halep isi incepe cursa de aparare a titlului cucerit in urma cu un an la Madrid, duminica, impotriva rusoaicei Ekaterina Makarova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )