Libnet.ro
UNICEF

11:02

VIDEO Simona Halep, n optimi la Madrid (6-0, 6-3 cu Elise Mertens)/ Recital marca Halep

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, n optimi la Madrid (6-0, 6-3 cu Elise Mertens)/ Recital marca Halep

Neinvinsa pe zgura in acest an, Elise Mertens a trait un adevarat cosmar in primul set al partidei cu Simona Halep: 0-6, dupa doar 21 de minute. Recitalul liderului mondial a continuat pana la 2-0 in mansa a doua, dupa care belgianca a echilibrat disputa. Ultimul game a fost unul cu un tenis total din partea celor doua, executiile ridicand publicul in picioare. Halep se califica in optimi la Madrid si acumuleaza 14 victorii consecutive la Caja Magica 6-0, 6-3 dupa o ora si 11 minute). Pentru a ajunge in sferturi, Simona trebuie sa treaca de Kristyna Pliskova 94 WTA). Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

Simona Halep, in optimi la Madrid: O noua demonstratie de forta a romancei

Simona Halep a reusit sa se califice in faza optimilor de finala a turneului de la Madrid dupa o noua demonstratie de forta. Dupa ce in primul tur a trecut de Ekaterina Makarova pierzand doar un game,.

VIDEO Victorie-fulger pentru Simona Halep in primul tur la Madrid. N-a stat la discutii cu Makarova, scor 6-1, 6-0

Simona Halep este in turul al doilea la Madrid dupa o victorie confortabila in fata rusoaicei Ekaterina Makarova, scor 6-1, 6-0.

Ce promisiune a facut Simona Halep inaintea debutului de la Madrid

Simona Halep debuteaza azi pe zgura de la Madrid, acolo unde a castigat ultimele doua editii ale turneului Premier Mandatory.

LIVE Text Simona Halep vs Elise Mertens 6-0, 2-0

13 victorii consecutive are Simona Halep la Madrid, iar numaratoarea ar putea continua daca liderul mondial va trece de Elise Mertens 16 WTA). Miza este calificarea in optimile turneului Premier Mandatory care se desfasoara la Caja Magica. Disputa este in direct pe Digisport 2 si LIVE Text pe HotNews. ro.

Simona Halep, de NERECUNOSCUT la MADRID! Spaniolii au ramas cu GURA CASCATA (VIDEO)

Simona Halep, numarul 1 WTA si prima favorita a turneului de la Madrid, a primit trofeul aniversar Marca 80, ea fiind recompensata astfel deoarece este, in opinia cunoscutei publicatii de sport, cea mai buna.

Adversara usoara pentru Simona Halep in turul 2, la Madrid

Simona Halep si-a aflat duminica seara adversara pe care o va intalni in turul 2 al turneului de tenis de la Madrid.

Zi plina la Madrid pentru romnce: Simona Halep vs Elise Mertens si Sorana Crstea vs Daria Kasatkina

Dupa o incalzire in fata Ekaterinei Makarova, pentru Simona Halep a venit randul disputei cu Elise Mertens, una din cele mai in forma jucatoare din ultima perioada. Belgianca are 11 victorii consecutive in circuitul WTA, ea reusind sa castige ultimele doua turnee la care a participat: de la Lugano si de la Rabat ambele pe zgura). intr-o alta partida a zilei de la Madrid, Sorana Cirstea o va intalni pe imprevizibila Daria Kasatkina. Disputele celor doua romance vor fi LiveText pe HotNews. ro in cursul zilei de marti.

LIVE TEXT Simona Halep vs Elise Mertens (15:00). Cine are prima sansa

Simona Halep joaca astazi, dupaora 15:00, in turul 2 al turneului de tenis de la Madrid, contra unei jucatoare pe care o intalneste in premiera, belgiancaElise Mertens.

LIVE TEXT Simona Halep vs Elise Mertens

Simona Halep joaca astazi, dupaora 15:00, in turul 2 al turneului de tenis de la Madrid, contra unei jucatoare pe care o intalneste in premiera, belgiancaElise Mertens.

Asa am trait Simona Halep vs Elise Mertens

Simona Halep a jucat marti, dupaora 15:00, in turul 2 al turneului de tenis de la Madrid, contra unei jucatoare pe care o intalneste in premiera, belgiancaElise Mertens.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )