Libnet.ro
UNICEF

14:30

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Madison Keys 1-6, 6-3, 5-7 infrangerea contrastelor - Halep, eliminata in optimi

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Simona Halep vs Madison Keys 1-6, 6-3, 5-7 infrangerea contrastelor - Halep, eliminata in optimi

Dupa un prim set de dat uitarii, scor 1-6 glezna stanga a parut sa o supere in continuare), Simona Halep 4 WTA) parea sa isi revina si sa treaca la carma partidei cu Madison Keys 18 WTA), castigand cu 6-3 mansa secunda. Romanca a fost condusa cu 0-3 in decisiv, insa a luptat, a rezistat in fata a cinci mingi de 0-4, a fructificat a cincea minge de break din game-ul urmator si a salvat o minge de meci la 4-5, inainte de a rata patru ocazii de a trimite setul al treilea in tiebreak. Americanca s-a impus cu 7-5 si s-a calificat in sferturile de finala de la Cincinnati, unde se va duela cu compatrioata sa Venus Williams. Pentru Simona Halep urmeaza US Open, Grand Slam pe care spera sa il castige pentru prima oara dupa doua eliminari in primul tur in 2017 si 2018). continuă pe Hotnews

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Madison Keys, in turul 3 la Cincinnati

Simona Halep joaca in turul 3 la Cincinnati, in noaptea de joi spre vineri 15-16 august 2019), impotriva americancei Madison Keys locul 18 WTA), nu mai devreme de ora 2:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Click .

Live Stream Online Simona Halep Madison Keys Live Video pe Digi Sport 2 Cincinnati 2019

Simona Halep Madison Keys se joaca in noaptea de joi spre vineri 15-16 august 2019), in turul 3 al turneului de la Cincinnati. Partida este programata pentru ora 2:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va .

WTA Cincinnati: Simona Halep, Elina Svitolina, Sloane Stephens si Aryna Sabalenka, eliminate in optimi (Programul sferturilor)

Ziua de joi de la Cincinnati a adus multe eliminari in randul favoritelor de pe tabloul de simplu feminin. Simona Halep cap de serie 4 si finalista la editia de anul trecut), Elina Svitolina 7), Sloane Stephens 8) si Aryna Sabalenka 9) au parasit competitia americana in faza optimilor de finala.

WTA Cincinnati: Simona Halep va debuta miercuri la competitia americana (duel cu Ekaterina Alexandrova de la ora 18:00)

Simona Halep, numarul 4 mondial, va juca, astazi, de la ora 18:00, cu jucatoarea din Rusia Ekaterina Alexandrova, locul 43 WTA, in turul doi al turneului de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat cu dificultate in opti.

WTA Cincinnati: Partida Simona Halep vs Madison Keys se va juca vineri, dupa ora 02:00

Partida dintre Simona Halep 4 WTA) si Madison Keys 18 WTA), din optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati va avea loc in noaptea de joi spre vineri, nu inainte de ora 02:00. Confruntarea este ultima a zilei pe Grandstand, al doilea teren din cadrul complexului Lindner Family Tennis Center din Mason.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Ekaterina Alexandrova 3-6, 7-5, 6-4 Victoria valorii - Halep, in optimile competitiei

Fara sa fie la un nivel prea ridicat din punct de vedere fizic acest lucru s-a vazut in primul rand la capitolul deplasare), Simona Halep a luptat pentru fiecare minge, a crezut in sansa ei si a avut puterea sa intoarca un meci care parea ca merge spre o victorie a Ekaterinei Alexandrova 3-6, 7-5, 6-4). A fost genul de partida care ne-a dovedit ca uneori jucatorii mari castiga chiar si atunci cand nu se afla intr-o zi fasta. Confruntarea a durat doua ore si doua minute urmeaza Madison Keys sau Daria Kasatkina).

Simona Halep, dupa eliminarea de la Cincinnati: Nu am avut ritm la inceput, am luptat, dar nu a fost suficient pentru a castiga meciul

Finalista la editia de anul trecut a turneului Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep 4 WTA) a parasit competitia in faza optimilor de finala, fiind invinsa de americanca Madison Keys 18 WTA). Romanca a acuzat lipsa de ritm din startul partidei, dar a laudat prestatia adversarei. Nu am avut ritm la inceput, apoi am luptat, l-am regasit, dar nu a fost suficient pentru a castiga meciul, a spus Halep, potrivit WTA.

Decizia luata de Simona Halep, dupa ce a fost eliminata de la Cincinnati. Ce spune despre US Open

Decizia luata de Simona Halep, dupa ce a fost eliminata in optimile de finala de la Cincinnati de Madison Keys. Cum se simte dupa accidentare si ce ganduri are pentru US Open? Decizia luata de Simona Halep privind US Open, dupa ce a fost eliminata de la Cincinnati Simona Halep, numarul patru mondial, a fost .

Simona Halep, PRIMA REACTIE dupa ELIMINAREA de la Cincinnati: A fost un pas bun inainte

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a fost invinsa, vineri joi, in SUA), cu scorul de 6-1, 3-6, 7-5, de americanca Madison Keys, locul 18 WTA. Dupa partida pierduta,Simona Halep a.

ştiri din Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )