Libnet.ro
UNICEF

07:46

Europa League: CFR Cluj si-a aflat posibila adversara din turul trei preliminar, daca va fi eliminata de Maccabi Tel Aviv din Champions League

Hotnews Hotnews,
 Europa League: CFR Cluj si-a aflat posibila adversara din turul trei preliminar, daca va fi eliminata de Maccabi Tel Aviv din Champions League

CFR Cluj va evolua cu invingatoarea dintre Tre Penne San Marino) si Suduva Lituania), in turul al treilea preliminar al Europa League, daca va fi eliminata de formatia israeliana Maccabi Tel Aviv, in turul al doilea preliminar al Champions League, potrivit tragerii la sorti care a avut loc luni, la Nyon. continuă pe Hotnews

Champions League: Daca va trece de Maccabi Tel Aviv, CFR Cluj va intalni invingatoarea dintre Celtic Glasgow si Nomme Kalju

CFR Cluj si-a aflat posibila adversara din turul trei preliminar al Champions League, in urma tragerii la sorti efectuate luni, la Nyon. Astfel, daca va trece de Maccabi Tel Aviv, campioana Romaniei o va intalni pe castigatoarea dintre Celtic Glasgow Scotia) si Nomme Kalju Estonia).

FCSB, Viitorul si Craiova, posibilele adversare din turul 3 preliminar al Europa League

UEFA a stabilit, luni, perechile de echipe care se vor infrunta in al treilea tur preliminar al Europa League, acolo unde deocamdata suntem siguri doar de eventuala prezenta a celor de la CFR Cluj, daca vor fi eliminati de Maccabi Tel Aviv din Liga Campionilor.

Ajax, APOEL sau BATE Borisov, posibile adversare pentru CFR Cluj, daca se califica in turul trei preliminar al Champions League

Ajax, APOEL sau BATE Borisov ar putea fi adversare pentru CFR Cluj, in cazul in care campioana Romaniei trece de Maccabi Tel Aviv si se califica in turul trei preliminar al Champions League.

CFR Cluj si-a aflat posibilele viitoare adversare din cupele europene

Campioana CFR Cluj este calificata in turul 2 preliminar din Liga Campionilor, faza a competitiei in care va evolua contra celor de la Maccabi Tel-Aviv, campioana Israelului.

Europa League: FCSB, FC Viitorul si U Craiova si-au aflat posibilele adversare din turul trei preliminar

Echipele FCSB, FC Viitorul si Universitatea Craiova si-au aflat, luni, la tragerea la sorti de la Nyon, posibilele adversare in cazul in care vor ajunge in turul trei preliminar al Europa League.

CFR si-a aflat posibilele adversare din turul urmator al cupelor europene

CFR Cluj va evolua cu invingatoarea din dubla Celtic Glasgow Scotia) - Nomme Kalju Estonia), in .

CFR si-a aflat posibilul adversar din turul III al Ligii Campionilor. Cu cine vor juca clujenii daca trec de Maccabi Tel Aviv

Azi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorti pentru turul III preliminar al Ligii Campionilor, unde ar putea evolua si campioana Romaniei, CFR Cluj.

Posibile adversare pentru FCSB, FC Viitorul si CSU Craiova, daca se califica in turul trei preliminar al Europa League

FCSB, FC Viitorul si CSU Craiova si-au aflat, duminica, posibilele adversare daca se califica in turul trei preliminar al Europa League.

CFR Cluj face scor cu Academica Clinceni. Patru goluri din faze fixe!

Campioana CFR Cluj s-a descatusat in meciul cu Academica Clinceni din etapa a 2-a de Liga 1, partida pe care formatia din Gruia a castigat-o in deplasare, cu 4-1 3-0).

Liga 1: Programul etapei a 3-a - CFR Cluj vs Dinamo Bucuresti se va disputa pe 27 iulie

LPF a anuntat pe site-ul oficial, programul etapei a treia a Ligii 1. Cea mai interesanta partida a rundei se anunta a fi cea dintre CFR Cluj si Dinamo Bucuresti, care va avea loc pe 27 iulie, de la ora 21:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )