Libnet.ro
UNICEF

21:47

Mesajul premierului Viorica Dancila dupa victoria tricolorilor mici a generat o multime de comentarii spumoase

Adevărul Adevărul,
Mesajul premierului Viorica Dancila dupa victoria tricolorilor mici a generat o multime de comentarii spumoase

Romania a invins cu 4-1 Croatia, la debutul in Grupa C a Campionatului European de tineret, care se desfasoara in Italia si San Marino. continuă pe Adevărul

Ce i-a cerut Dragnea premierului Viorica Dancila dupa rezultatele slabe inregistrate la alegerile europarlamentare

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Liviu Dragnea i-a cerut, dupa rezultatele slabe inregistrate la alegerile europarlamentare, sa nu renunte la guvernare, pentru ca PSD trebuie sa indeplineasca ceea ce le.

Viorica Dancila, dupa ce Legea pensiilor a fost respinsa de Senat: De la 1 septembrie, pensionarii vor avea majorarea punctului de pensie si vom trece legea prin Camera Deputatilor

Premierul Viorica Dancila a sustinut ca, chiar daca legea pensiilor a fost respinsa miercuri de Senat, pensionarii vor beneficia de la 1 septembrie de majorarea punctului de pensie, iar legea va trece la vot in Camera Deputatilor. Ea a acuzat opozitia pentru votul de astazi, iar intrebata despre absenta masiva de la sedinta a senatorilor PSD, a spus ca va face o analiza, dar trebuie pornit de la votul impotriva dat de parlamentarii opozitiei.

Ziua CHANEL! Premierul Viorica Dancila poarta cu incredere BROSA de SUTE DE DOLARI (FOTO)

Romanii au putut admira din nou, miercuri, superba brosa Chanel a premierului Viorica Dancila. imbracata intr-o rochie bleu, la care a accesorizat celebra brosa de circa 600-650 de dolari, sefa PSD a.

Viorica Dancila, anunt dupa victoria de la motiune: Sunt cifre care ne incurajeaza sa continuam pe acest drum

Premierul Viorica Dancila a participat, miercuri, laForumul economic franco-roman. Aceasta a discutat aspecte ale economiei, dar si proiecte si strategii ce vizeaza viitoarele proiecte economice ale.

Prima reactie a premierului Dancila, dupa ce motiunea de cenzura impotriva Guvernului a picat: Am vazut superficialitate si jigniri. Nu voi interveni in Justitie

Motiunea de cenzura Guvernul Dancila trebuie demis! Fara OUG-uri, fara parole de acces si fara cozi la vot a fost respinsa, marti, de Parlament. Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa.

Viorica Dancila, la intalnirea cu procurorul general al SUA: Guvernul va continua reforma justitiei, in acord cu recomandarile MCV, Comisiei de la Venetia, ale GRECO, dar si ale SUA

Premierul Viorica Dancila a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu procurorul general al Statelor Unite ale Americii, William Barr, informeaza Guvernul. in cadrul intrevederii, Dancila a solicitat sprijinul procurorului general al SUA pentru includerea Romaniei in Programul Visa Waiver, aspect aflat in atentia autoritatilor romane.

Viorica Dancila, la intalnirea cu procurorul general al SUA: Guvernul va continua reforma justitiei (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu procurorul general al Statelor Unite ale Americii, William Barr, in cadrul careia a subliniat ca Romania ramane un partener.

Viorica Dancila o felicita pe Maia Sandu si o invita la Bucuresti

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis premierului Republicii Moldova, Maia Sandu, un mesaj de fe.

Mirel Radoi, dupa victoria superba cu Croatia: Nici nu indrazneam sa ma gandesc la un asemenea scor, nici nu visam

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, marti, ca nu visa ca echipa nationala de tineret a Romaniei sa se impuna cu un asemenea scor in fata Croatiei. Sincer, nici nu indrazneam sa ma gandesc la un asemenea scor, nici nu visam, a spus Radoi, dupa victoria cu 4-1 a tricolorilor la CE Under 21.

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura nu a fost tratata cu seriozitate

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, dupa respingerea motiunii de cenzura, ca aceasta nu a fost tratata cu seriozitate de opozitie, iar votul ii intareste convingerea ca alianta de la guvernare este puternica.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )