Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO CE Under 21: Spania, prima echipa calificata in semifinale (5-0 cu Polonia); Italia a incheiat pe locul 2 in Grupa A (3-1 cu Belgia)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO CE Under 21: Spania, prima echipa calificata in semifinale (5-0 cu Polonia); Italia a incheiat pe locul 2 in Grupa A (3-1 cu Belgia)

Spania este prima echipa calificata in semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia si San Marino, dupa ce a castigat Grupa A, sambata, in urma victoriei cu 5-0 in fata Poloniei. continuă pe Hotnews

Spania, prima semifinalista la Campionatul European de tineret. Ar putea fi adversara Romaniei

Nationala Spaniei a inceput turneul final cu o infrangere, dar dupa doua victorii la rand devine prima echipa calificata in semifinale.

CE Under 21: Cum se poate califica Romania in semifinale si care sunt scenariile nefavorabile - Toate calculele din cele trei grupe

Echipa Romaniei are sase puncte si este liderul Grupei C dupa primele doua meciuri disputate la Campionatul European de tineret. Un singur punct ii despart pe tricolori de calificarea in semifinalele competitiei si la Jocurile Olimpice din Japonia 2020. Scenariile se complica insa daca echipa pregatita de Mirel Radoi va fi invinsa de Franta. Intra in material pentru a vedea toate calculele din cele trei grupe.

Avem prima echipa calificata in sferturile de la Copa America 2019: Are maximum de puncte si n-a luat niciun gol

Aceasta editie a competitiei e gazduita de Brazilia, o tara care mizeaza, in continuare, pe evenimente sportive de anvergura, dupa ce a organizat Mondialul din 2014 si Jocurile Olimpice din 2016.

CE Under 21: Germania, pe val (6-1 cu Serbia)

Reprezentativa Germaniei a invins, joi seara, la Trieste, cu scorul de 6-1, selectionata Serbiei, intr-un meci din grupa B a Campionatului European under 21, joc arbitrat de Istvan Kovacs.

CE Under 21: Romania vs Anglia (de la 19:30) Testul de maturitate

Dupa un inceput perfect de turneu final 4-1 in fata Croatiei), Romania Under 21 da piept cu Anglia, una dintre formatiile cu cel mai bun lot de la Euro 2019. Va fi un adevarat test de maturitate fotbalistica pentru elevii lui Mirel Radoi. Meciul de la Cesena va fi in direct pe TVR1 si TVR HD si LiveText pe HotNews. ro de la ora 19:30.

CE Under 21: Cum arata calculele dupa ultimele meciuri din Grupa A - Romania va intalni Spania in semifinale, daca se califica de pe cel mai bun loc 2

Nationala Under 21 a Romaniei o va intalni pe Spania in semifinalele Campionatului European de tineret, daca se va califica in careul de asi de pe cel mai bun loc 2. Pentru a ajunge in penultimul act de pe primul loc, echipa lui Mirel Radoi nu trebuie sa piarda cu Franta si ar urma sa joace cu selectionata ce va triumfa in Grupa B.

Selectionerul Aidy Boothroyd nu vrea sa demisioneze dupa esecul Angliei la CE Under 21: Sa ma dea afara!

Selectionerul echipei Under 21 a Angliei, Aidy Boothroyd, a declarat ca nu are de gand sa demisioneze de la conducerea reprezentativei U21, dupa ce aceasta a ratat calificarea in semifinale.

CE Under 21: Bulgarul Georgi Kabakov va arbitra meciul Franta vs Romania

Bulgarul Georgi Kabakov va conduce la centru partida Franta Romania, care se va disputa luni, la Cesena, de la ora 22. 00, in ultima etapa a grupei C a Campionatului European under 21.

UEFA Under-21 Championship, reactie dupa meciul castigat de tricolori: WOW! Romania

Pagina oficiala de Facebook a Campionatului European under 21 a prezentat, dupa victoria obtinuta de tricolori in meciul cu Anglia, scor 4-2, mai multe imagini cu bucuria jucatorilor, cu mesajul: WOW! Romania.

CE Under 21: Rezultatele complete si clasamentele inainte de ultima etapa din faza grupelor - Romania, liderul unei grupe de foc

Campionatul European Under 21 si-a consumat deja primele doua etape din faza grupelor, iar Romania se poate lauda cu punctaj maxim si primul loc intr-o grupa de foc. in aceeasi situatie se mai gasesc Polonia Grupa A) si Germania Grupa B). Franta, adversara nationalei lui Mirel Radoi in ultima etapa, are tot sase puncte, dar se afla pe locul doi, tricolorii avand un golaveraj mai bun. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete si clasamentele inaintea ultimei etape din faza grupelor a CE Under 21.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )