Libnet.ro
UNICEF

20:45

Wimbledon: Schimbul de generatii - Cori Gauff (15 ani) a invins-o pe Venus Williams (39 ani); Pliskova si Svitolina, in turul doi (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Schimbul de generatii - Cori Gauff (15 ani) a invins-o pe Venus Williams (39 ani); Pliskova si Svitolina, in turul doi (Rezultatele zilei)

Cori Gauff 15 ani, 313 WTA, venita din calificari), noua speranta a tenisului american, a invins-o pe Venus Williams 39 ani, cinci titluri la All England Club) si s-a calificat in turul al doilea de la Wimbledon. A fost 6-4, 6-4, dupa un meci care a durat o ora si 17 minute. Karolina Pliskova favorita 3), Elina Svitolina 8), Anastasija Sevastova 12) si Madison Keys 17) au obtinut victorii in doua seturi si continua competitia, in timp ce Aryna Sabalenka 10) si Marketa Vondrousova 16) au fost eliminate. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Americanca Cori Gauff (15 ani), cea mai tanara jucatoare care ajunge pe tabloul principal dupa ce a jucat in calificari

Cori Gauff, locul 301 WTA, beneficiara a unui wild card, a devenit cea mai tanara jucatoare care ajunge pe tabloul principal la Wimbledon dupa ce a jucat in calificari, la varsta de 15 ani si 122 de zile, in Era Open, care incepe in 1968, informeaza BBC.

O americanca de 15 ani scrie istorie la Wimbledon

Cori Gauff din Statele Unite ale Americii va intra in istoria turneului de Mare Slem de la Wimbledon.

Cutremur in lumea tenisului. O jucatoare de doar 15 ani a spulberat o legenda in primul tur la Wimbledon VIDEO

Americanca Cori Coco Gauff, de doar 15 ani, 15 ANI! a reusit o performanta istorica dupa ce a eliminat-o in turul I pe Venus Williams in doua seturi identice: 6-4, 6-4. Gauff a primit o invitatie sa.

Un nou incident in Harghita! Un adolescent de 15 ani a fost atacat de urs

Un baiat din 15 ani, din localitatea Casinul Nou, a ajuns luni dupa-amiaza la Spitalul Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc cu multiple rani, dupa ce a fost atacat de un urs. Potrivit referentului de presa.

Arad: Consilierii locali au desemnat un primar interimar in locul lui Falca. Cel care a condus orasul timp de 15 ani a ales sa preia mandatul de europarlamentar

Consilierii locali din Arad au decis, vineri, sa-l desemneze pe viceprimarul Calin Bibart PNL) pentru a exercita atributiile primarului pana la alegerile locale din 2020 in urma demisiei primarului Gheorghe Falca, el alegand mandatul de eurodeputat dupa ce a fost 15 ani la conducerea administratiei orasului, transmite Agerpres.

SOCUL ZILEI: Venus Williams, eliminata de o jucatoare de 15 ani

Campioana de cinci ori la Wimbledon, americanca Venus Williams a fost eliminata din primul tur de co.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )