Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: CM 2018: Spania si Portugalia, n optimi - Ibericii au smuls un rezultat de egalitate n prelungiri (2-2 cu Maroc); Iranul, aproape de golul calificarii (1-1 cu Portugalia)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: CM 2018: Spania si Portugalia, n optimi - Ibericii au smuls un rezultat de egalitate n prelungiri (2-2 cu Maroc); Iranul, aproape de golul calificarii (1-1 cu Portugalia)

Portugalia si Spania s-au calificat in optimile de finala ale Campionatului Mondial, dar ultima etapa din Grupa B a furnizat doua rezultate surprinzatoare. Marocul, echipa eliminata inaintea meciului cu Spania, a fost la un pas sa se impuna in fata ibericilor. Nationala pregatita de Fernando Hierro a smuls in extremis un rezultat de egalitate 2-2), gratie reusitei superbe a lui Iago Aspas din minutul 90+1. in cealalta confruntare a grupei, Portugalia a terminat la egalitate cu Iranul, scor 1-1, partida de la Saransk fiind marcata si de ratarea unui penalty de catre Cristiano Ronaldo 53'). Lusitanii au fost la un pas de o adevarata drama, Mehdi Taremi ratand o ocazie uriasa in minutul 90+5 sutul sau s-a dus in plasa laterala). continuă pe Hotnews

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Mexicul e n optimi (2-1 cu Coreea de Sud), asiaticii pleaca acasa

Mexicul este in optimile Campionatului Mondial de fotbal 2-1 in meciul cu Coreea de Sud - Grupa F, Rostov Arena), iar sarbatoarea a fost declansata de suporterii lui Ochoa, Hernandez si Guardado. Cu doua infrangeri din tot atatea partide, asiaticii vor pleca acasa, pentru ei competitia din Rusia incheindu-se in faza grupelor.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Mexicul e pe val (2-1 cu Coreea de Sud), asiaticii pleaca acasa

Mexicul este tot mai aproape de calificarea in optimile Campionatului Mondial de fotbal 2-1 in meciul cu Coreea de Sud - Grupa F, Rostov Arena), iar sarbatoarea a fost declansata de suporterii lui Ochoa, Hernandez si Guardado. Cu doua infrangeri din tot atatea partide, asiaticii vor pleca acasa, pentru ei competitia din Rusia incheindu-se in faza grupelor.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Mexicul e pe val (2-1 cu Coreea de Sud), asiaticii ca si plecati acasa

Mexicul este tot mai aproape de calificarea in optimile Campionatului Mondial de fotbal 2-1 in meciul cu Coreea de Sud - Grupa F, Rostov Arena), iar sarbatoarea a fost declansata de suporterii lui Ochoa, Hernandez si Guardado. Cu doua infrangeri din tot atatea partide, asiaticii sunt foarte aproape de a pleca acasa inca din faza grupelor.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Rusia a picat primul test important (0-3 cu Uruguay) / Dusul rece al realitatii

Degeaba faci golaveraj cu Arabia Saudita si Egipt, acest lucru nu te va ajuta prea mult contra primului adversar serios intalnit la Mondial. Dupa ce au marcat opt goluri in primele doua partide, rusii au fost treziti la realitate de nationala Uruguayului. Sud-americanii au castigat meciul de la Samara cu 3-0 si vor incheia Grupa A pe prima pozitie trei victorii din tot atatea partide).

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Brazilia - Costa Rica 2-0 / Selecao, salvata n prelungiri de golurile lui Coutinho si Neymar

Dupa 1-1 cu Elvetia in primul meci de la Campionatul Mondial, Brazilia s-a chinuit 90 de minute sa marcheze in duelul cu Costa Rica si n-a reusit. Nationalei Selecao i s-au mai oferit inca sase minute de prelungiri pentru a izbuti prima victorie la competitia din Rusia. Coutinho a deblocat tabela pentru prima data in minutul 90+1, iar Neymar a stabilit scorul final la ultima faza a meciului disputat la Sankt Petersburg.

CM 2018: Programul ultimelor meciuri din Grupele A si B - Spania si Portugalia vor juca luni

Ziua de luni programeaza ultimele meciuri din Grupele A si B, in urma carora se vor stabili primele dueluri din faza optimilor de finala ale Campionatului Mondial. De la ora 17:00 se vor disputa partidele Uruguay vs Rusia si Arabia Saudita vs Egipt, iar ziua va fi inchisa de confruntarile Spania vs Maroc si Iran vs Portugalia, de la ora 21:00.

Spania castiga grupa dupa un gol cu cantec si trimite Portugalia intr-o optime de foc

Finaluri nebune de meciuri, luni seara, in Grupa B la Cupa Mondiala, unde Spania, Portugalia si Iran au luptat pentru calificarea in optimile de finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )