Libnet.ro
UNICEF

15:15

DOLIU NATIONAL: A murit marele fotbalist ILIE BALACI! (VIDEO)

B1 B1,
DOLIU NATIONAL: A murit marele fotbalist ILIE BALACI! (VIDEO)

A murit fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, Ilie Balaci! Ela suferit in aceasta dimineata un stop cardio-respirator si a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Craiova. Medicii l-au. continuă pe B1

DOLIU NATIONAL: A murit marele fotbalist ILIE BALACI! (VIDEO)

A murit fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, Ilie Balaci! Ela suferit in aceasta dimineata un stop cardio-respirator si a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Craiova. Medicii l-au.

A murit marele blond Ilie Balaci!

Ilie Balaci, fosta glorie a Craiovei Maxim, s-a stins din viata duminica la varsta de 62 ani.

A murit Ilie Balaci. Ultima aparitie publica a marelui fotbalist Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica.

Unde va fi inmormantat regretatul fotbalist Ilie Balaci. Familia acestuia a facut anuntul

Familia lui Ilie Balaci a anuntat ca fostul mare fotbalist urmeaza sa fie inmormantat marti la Craiova. Cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu legendei fotablului romanesc o pot face la.

Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci (VIDEO)

Fostul mare international si component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, s-a stins din viata la varsta de 62 de ani. Universitatea Craiova a postat un mesaj emotionant pe Facebook. Intr-o zi.

Mesajul emotionant transmis de Hagi dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica dimineata, iar la scurt timp i s-a.

A murit Ilie Balaci. Averea fabuloasa stransa de marele fotbalist

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci A murit Ilie Balaci. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

CUTREMURATOR: Detalii despre ULTIMELE CLIPE din viata lui Ilie Balaci!

ISU Dolj a precizat, duminica, intr-un comunicat ca decesul fostului fotbalist Ilie Balaci a fost constatat dupa ce medicii au executat mai multe zeci de minute manevre de resuscitare. in jurul orei 09. 40, a.

A murit Ilie Balaci

Ilie Balaci, marele fotbalist al Craiovei Maxima, a murit duminica din cauza unui atac cerebral. Potrivit informatiilor Digi Sport, Balaci 62 de ani) a cazut din senin in aceasta dimineata, iar in urma cu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3154 seconds )