Libnet.ro
UNICEF

15:30

Epitaful lui Ilie Balaci

Adevărul Adevărul,
Epitaful lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Minunea blonda a trecut la cele vesnice la doar 62 de ani. Mijlocasul Craiovei Maxima a fost un mare fotbalist. continuă pe Adevărul

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

A murit Ilie Balaci. Ultima aparitie publica a marelui fotbalist Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica.

A murit Ilie Balaci. Averea fabuloasa stransa de marele fotbalist

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci A murit Ilie Balaci. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a.

A murit Ilie Balaci. Ce a facut Lorena Balaci imediat dupa moartea tatalui sau

A murit Ilie Balaci. Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, este devastata de durere. Citeste si: A murit Ilie Balaci La scurt timp dupa anuntul decesului legendarului fotbalist al Craiovei, Lorena.

De ce a murit Ilie Balaci. Cauza mortii a fost stabilita la autopsie

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie. El a ajuns de urgenta la spitalul din Craiova. Ilie Balaci a fost resuscitat timp de 30 de minute, dar fara succes. intre timp, a fost realizata autopsia si stim cauza decesului. Ilie Balaci a murit din cauza unui infarct miocardic acut. Aceasta a fost principala cauza, dar [] .

Ilie Balaci a murit. Care a fost cauza mortii unei legende a fotbalului

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie. El a ajuns de urgenta la spitalul din Craiova. Ilie Balaci era in stare grava la spitalul din Craiova. Ar fi fost resuscitat timp de 30 de minute, dar fara succes. Care e cauza preliminara a mortii? Ilie Balaci a murit la varsta de 62 de ani. El [] .

ILIE BALACI a murit! Totul despre Minunea blonda a fotbalului romanesc - BIOGRAFIE

ILIE BALACI A MURIT! Fostul mare fotbalist roman Ilie Balaci s-a nascut pe 8 septembrie 1956, dar a fost declarat la 13 septembrie 1956, in comuna Bistret, judetul Dolj. Supranumit Minunea blonda, Balaci este.

VIDEO Filmul mortii lui Ilie Balaci. inainte de deces a reclamat dureri puternice in gat. Sotia, cu lacrimi in ochi: Atat a iubit Craiova asta, ca a murit aici

Ilie Balaci a murit duminica dimineata in locuinta mamei sale din cartierul craiovean Rovine. inainte de a muri, Ilie Balaci a sunat o prietena, medic, spunandu-i ca are dureri puternice in gat. Potrivit fostului coleg al lui Balaci, Aurica Beldeanu, in noaptea de sambata spre duminica Balaci a fost in club pana la patru dimineata.

Mesajul emotionant transmis de Hagi dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica dimineata, iar la scurt timp i s-a.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Minunea blonda, pentru ultima oara pe stadion

Update:Fostul primar al Craiovei Lia Olguta Vasilescu a venit sa ii aduca un ultim omagiu marelui fotbalist Ilie Balaci. Update:Ilie Balaci a fost dus spre catafalc si va fi depus pe terenul de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )