Libnet.ro
UNICEF

08:00

Momente cumplite la biserica unde este depus Ilie Balaci: Aurel Beldeanu a cazut din picioare. Primul diagnostic al medicilor este acela de preinfarct cu semipareza (VIDEO)

B1 B1,
Momente cumplite la biserica unde este depus Ilie Balaci: Aurel Beldeanu a cazut din picioare. Primul diagnostic al medicilor este acela de preinfarct cu semipareza (VIDEO)

Momente incredibile la biserica Sfantu Ilie din Craiova unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al fostului mare fotbalist Ilie Balaci. Colegului sau din generatia Craiovei Maxima, Aurel Beldeanu, i s-a. continuă pe B1

Scene dramatice in biserica unde este privegheat Ilie Balaci. Mamei fostului mare fotbalist i s-a facut rau: Va implor sa nu ma luati de langa fiul meu!

Durere mare in familia lui Ilie Balaci. Sicriul cu trupului neinsufletit al fostului mare international a fost adus la Biserica Sfantul Ilie din Craiova, unde va ramane pana la ora 18.

Veste socanta de la Craiova despre mama lui Ilie Balaci! Atentie, imagini cu impact emotional

Este multa durere si suferinta la capataiul lui Ilie Balaci. Trupul neinsufletit al fostului mare fotbalist a fost depus la biserica, acolo unde au ajuns rude si apropiati. Printre ei, se numara si mama lu.

Unde va fi inmormantat Ilie Balaci. Slujba va fi oficiata de Mitropolitul Olteniei

Inmormantarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programata pentru marti, 23 octombrie. Familia nu a facut inca publica ora la care va avea loc inmormantarea si programul, dar un lucru este cert: sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus si la stadionul Ion Oblemenco.

Trupul nensufletit al lui Ilie Balaci va fi depus, luni dupa-amiaza, la stadionul Ion Oblemenco, iar pe teren va avea loc o slujba religioasa

Trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus, luni dupa-amiaza, la stadionul Ion Oblemenco, iar marti dimineata va fi dus pe terenul de fotbal, unde va avea loc o slujba religioasa oficiata de un sobor de preoti de la Mitropolia Olteniei. Slujba de inmormantare va fi oficiata de un sobor de preoti in frunte cu Mitropolitul Olteniei, IPS Irineu.

Ilie Balaci va fi inmormantat marti. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus in aceasta seara la stadionul din Craiova

Inmormantarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programata pentru marti. Familia nu a facut inca publica ora la care va avea loc inmormantarea si programul, dar un lucru e cert: sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus si la stadionul Ion Oblemenco.

VIDEO Craiova l-a plans pe Ilie Balaci: momente emotionante la meciul cu FCSB. Oltenii au castigat derby-ul cu 2-1

In ziua in care Ilie Balaci a murit, Craiova a jucat acasa cu FCSB, iar intreg stadionul i-a adus un ultim omagiu mareului fotbalist roman. Oltenii au primit gol chiar in minutul 8, cand aveau pregatit un moment special in memoria lui Balaci.

Momente sfasietoare la capataiul lui Ilie Balaci. A fost chemata o ambulanta

Durere mare in familia lui Ilie Balaci, dupa ce fostul fotbalist s-a stins din viata, duminica, 21 octombrie. Medicii de la Spitalul din Craiova au incercat sa il resusciteze, insa nu au mai putut face.

Trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci a fost depus la Stadionul Ion Oblemenco - VIDEO

Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului fotbalist Ilie Balaci, decedat duminica la varsta de 62 de ani, a fost depusla Stadionul Ion Oblemencodin Craiova. Rudele, prietenii, cunostintele.

Sute de oameni, omagiu pentru Ilie Balaci

Ilie Balaci, Minunea Blonda, a parasit aceasta lume, duminica dimineata. Luni, catevade oameni au tinut sa fie prezenti la Biserica Sf. Ilie din Craiova, cand a fost adus.

Scene coplesitoare la capataiul lui Ilie Balaci! Lorena, fata cea mare, ingenuncheata de durere!

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci a fost depus la capela. Scene coplesitoare au avut loc la capataiul regretatului fotbalist. Sotia si cele doua fiice sunt impietrite de durere. Citeste.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )