Libnet.ro
UNICEF

10:00

Murray cu lacrimi in ochi inaintea Australian Open. Ar putea fi ultimul sau turneu din cariera

Online Sport Online Sport,
Murray cu lacrimi in ochi inaintea Australian Open. Ar putea fi ultimul sau turneu din cariera

Ajuns pe locul 230 mondial, fostul lider ATP britanic Andy Murray a avut un moment de maxima emotie la o conferinta de presa dinaintea Australian Open. continuă pe Online Sport

Andy Murray cu lacrimi in ochi inaintea Australian Open. Ar putea fi ultimul sau turneu din cariera

Ajuns pe locul 230 mondial, fostul lider ATP britanic Andy Murray a avut un moment de maxima emotie la o conferinta de presa dinaintea Australian Open.

VIDEO Andy Murray, n lacrimi - Retragerea din tenis este tot mai aproape: Nu ma simt bine deloc, am dureri foarte mari

Britanicul Andy Murray, fost lider ATP, acum pe locul 230 mondial, a declarat, vineri, ca Australian Open ar putea fi ultimul sau turneu, relateaza atptour. com.

Australian Open: Kaia Kanepi nu a mai jucat de la US Open, din septembrie anul trecut

Kaia Kanepi, locul 70 WTA, viitoarea adversara a Simonei Halep in primul tur al Australian Open, nu a mai jucat din septembrie trecut, de la US Open.

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Australian Open

Miercuri noapte a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep va avea parte de un prim tur de foc la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Australian Open 2019: Simona Halep, duel cu Kaia Kanepi n turul nti (o reeditare a turului inaugural de la US Open 2018)

Joi a avut loc, la Melbourne, tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Sortii i-au scos in cale Simonei Halep principala favorita) un meci cu Kaia Kanepi in primul tur al competitiei. Este de fapt o reeditare a confruntarii din turul inaugural de la ultima editiei a US Open-ului Kanepi a produs surpriza si s-a impus la New York). Se actualizeaza.

Australian Open 2019: Simona Halep, duel cu Kaia Kanepi n turul nti (o reeditare a turului inaugural de la US Open 2018); Buzarnescu, duel de foc cu Venus Williams

Joi a avut loc, la Melbourne, tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Australian Open 14-27 ianuarie), primul Grand Slam al anului. Sortii i-au scos in cale Simonei Halep principala favorita) un meci cu Kaia Kanepi Estonia, 70 WTA) in primul tur al competitiei. Este de fapt o reeditare a confruntarii din turul inaugural de la ultima editiei a US Open-ului Kanepi a produs surpriza si s-a impus la New York).

PREZENTARE Australian Open 2019: Hernia, lipsa meciurilor oficiale, despartirea de Darren Cahill - Simona Halep si marile semne de ntrebare, Roger Federer si viata fara de moarte

De la editia din 2018 de la Australian Open unde a disputat finala) multe lucruri s-au schimbat in cariera Simonei Halep - a castigat primul Grand Slam pe zgura fierbine de la Paris), a fost diagnosticata cu hernie de disc si a intrerupt colaborarea cu Darren Cahill. Cu meciuri oficiale in ultima jumatate de an) pe care le numeri pe degetele de la o mana, Halep abordeaza turneul de la Melbourne cu foarte multe necunoscute in termobag. La polul opus se afla Roger Federer: cu evolutii entuziasmante la Cupa Hopman, Expresul de Basel forteaza bariera de 100 de turnee castigate in incredibila-i cariera. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a turneului de la Australian Open.

Darren Cahill, despre adversara Simonei Halep din primul tur de la Australian Open: Va fi un meci extrem de complicat, Kanepi poate bate pe oricine ntr-o zi buna

Simona Halep va da peste Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, jucatoarea din Estonia fiind chiar cea care a eliminat-o in runda inaugurala de la US Open-ul de anul trecut. Va fi un meci extrem de complicat, Kanepi poate bate pe oricine daca este intr-o zi buna, a fost de parere Darren Cahill, fostul antrenor al liderului mondial.

Simona Halep si-a aflat traseul de la AUSTRALIAN OPEN: Drumul spre glorie incepe cu un adversar de cosmar! Vezi cu cine vor da piept ceilalti romani din competitie (FOTO)

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din lume, si-a aflat astazi primul adversar de la Australian Open, turneu care va debuta oficial pe 14 ianuarie, iar vestile nu sunt deloc bune. Potrivit gsp. ro,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )