Libnet.ro
UNICEF

01:05

Federer pierde primul meci la Turneul Campionilor

Online Sport Online Sport,
Federer pierde primul meci la Turneul Campionilor

Surpriza duminica seara la Turneul Campionilor de la Londra, acolo unde marele Roger Federer a fost invins de Kei Nishikori. continuă pe Online Sport

Roger Federer, invins la debut in Turneul Campionilor de la Londra

Roger Federer a inceput cu stangul Turneul Campionilor, de la Londra, ultima mare competitie de tenis a anului 2018.

Roger Federer, nvins de Kei Nishikori, n prima etapa de la Turneul Campionilor

Roger Federer, locul 3 ATP, a fost invins, duminica, de japonezul Kei Nishikori, locul 9 ATP, cu scorul de 7-6 4), 6-3, in etapa I a Grupei Lleyton Hewitt de la Turneul Campionilor conform News. ro.

Turneul Campionilor: Victorie n doua seturi pentru Kevin Anderson mpotriva lui Dominic Thiem

Kevin Anderson a debutat cu o victorie in doua seturi la Turneul Campionilor de la Londra, sud-africanul trecand dupa un meci de o ora si 49 de minute de Dominic Thiem. A fost 6-3, 7-610) pentru Anderson.

Turneul Campionilor: Alexander Zverev a cstigat duelul gigantilor cu Marin Cilic dupa doua tiebreak-uri

Alexander Zverev a castigat in doua seturi, ambele decise la tiebreak, scor 7-65), 7-61), meciul disputat impotriva lui Marin Cilic la Turneul Campionilor din Londra. Partida dintre cei doi giganti a durat doua ore si noua minute.

PREZENTARE Turneul Campionilor: Nadal si Del Potro, ghinionistii de serviciu - Federer, marile sperante ale fanilor si tavalugul Djokovic

Ultimele editii ale Turneului Campionilor nu au putut alinia la start tot ce a avut mai bun circuitul ATP, iar acest an nu va face exceptie - Rafael Nadal si Juan Martin del Potro au fost nevoiti sa declare forfait. L-am regasit insa pe Novak Djokovic absent in 2017), sarbul avand o foame teribila de rezultate. Dupa ce a pierdut in tiebreak-ul decisivului cu sarbul la Paris a fost un meci foarte echilibrat), Roger Federer a reaprins sperantele fanilor in castigarea unui trofeu. inca un detaliu: campionul en-titre, Grigor Dimitrov, nu a prins un bilet pentru Londra, la fel si David Goffin, finalist cu an in urma. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a Turneului Campionilor de la Londra.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )