Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ianis Hagi, inlocuit la primul meci oficial pentru Rangers in noul sezon

Online Sport Online Sport,
Ianis Hagi, inlocuit la primul meci oficial pentru Rangers in noul sezon

Glasgow Rangers a pornit la drum, duminica, intr-un nou sezon al primei ligi din Scotia in deplasare cu Aberdeen. continuă pe Online Sport

Steaua, victorie clara in primul meci al barajului pentru promovarea in Liga 3

Steaua a facut primul pas in lupta pentru promovarea in Liga 3, o victorie clara cu Argesul Mihailesti, scor 7-1. Cateva sute de suporteri din Peluza Sud au fost prezenti in afara stadionului din Modelu si au creat o atmosfera foarte frumoasa. Pentru Steaua urmeaza partida cu Baraganul Ciulnita, reprezentanta judetului Ialomita. Cu o eventuala .

Probleme pentru Ianis Hagi! Steven Gerard vrea sa transfere atacanti noi la Rangers! Are 3 tinte

Ianis Hagi i-a impresionat pe fanii lui Glasgow Rangers in partidele amicale, dar Steven Gerard nu este convins inca. Antrenorul englez vrea sa revolutioneze atacul echipei sale si a intrat puternic pe piata transferurilor. Nu mai putin de trei jucatori importanti, toti cu potential de a fi titulari, sunt urmariti de Rangers. Daca mutarile se .

Steven Gerrard, cadou special pentru Ianis Hagi! Ce sansa i-a oferit romanului

Glasgow Rangers incepe astazi noul sezon din Scotia, cu o deplasare foarte complicata, pe terenul lui Aberdeen. Stevan Gerrard a fost foarte multumit de prestatiile lui Ianis Hagi din partidele amicale si ii face un cadou special. Astfel, decarul nationalei Romaniei este titular in importanta partida care va incepe de la ora 14:30. Mai mult, .

Ianis Hagi a facut miscarea la care nu se astepta nimeni. Cum il ajuta sotia Regelui sa dea lovitura in afaceri

Ianis Hagi este gata pentru noul sezon din Scotia, iar Glasgow Rangers va juca in weekend pe terenul lui Aberdeen. Internationalul roman i-a cucerit deja pe fani cu evolutiile sale, in special cea din amicalul vedeta cu Lyon. Dupa experientele nefericite de la Fiorentina si Genk, Ianis si-a gasit clubul la care se simte apreciat .

Ianis Hagi, criticat dupa debutul in noul sezon: Cel mai lent fotbalist pe care l-am vazut

Ianis Hagi a fost titular in prima partida a lui Rangers din noul sezon, pe terenul lui Aberdeen, dar i-a dezamagit pe fani. Formatia lui Steven Gerrard a reusit sa se impuna prin golul marcat de Ryan Kent, in minutul 21, din pasa lui Morelos. Hagi jr. a fost cel mai slab jucator al lui .

Transformare radicala pentru Ianis Hagi. A ajuns de nerecunoscut (FOTO)

Ianis Hagi s-a integrat excelent in Scotia, la Glasgow Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard. Fotbalistul roman a cunoscut o schimbare pozitiva in joc, fata de perioada petrecuta la Genk. De asemenea, Hagi a tr.

inca 4 jucatori din play-off au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus! Trebuiau sa joace azi un meci decisiv pentru titlul din Liga 1!

Pandemia de coronavirus continua sa afecteze finalul acestui sezon de Liga 1. Partida dintre Astra Giurgiu si CSU Craiova a fost amanata pentru a treia oara! De aceasta data, patru jucatori ai giurgiuvenilor au fost testati pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre David Lazar 28 de ani), Constantin Dima 21 de ani), David Bruno 28 .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )