Libnet.ro
UNICEF

15:30

infrangere uluitoare pentru Serena Williams: A fost infranta dupa ce a avut 5-1 in decisiv si a ratat patru mingi de meci

B1 B1,
infrangere uluitoare pentru Serena Williams: A fost infranta dupa ce a avut 5-1 in decisiv si a ratat patru mingi de meci

Final de meci de cosmar pentru Serena Williams, miercuri, in sferturile de la Australian Open! in ciuda faptului ca a condus cu 5-1 in decisiv si serviciul, Serena a fost invinsa de cehoaica Karolina Pliskova. continuă pe B1

Serena Williams, reactie incredibila dupa meciul cu Simona Halep. Ce parere are despre numarul 1 mondial

Serena Williams a declarat, luni, dupa victoria in fata Simonei Halep, ca a trebuit sa joace la nivelul ei cel mai bun si sa lupte pentru fiecare punct, pentru a se impune in fata romancei. A fost un.

Simona Halep paraseste Australian Open invinsa de Serena Williams

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala din optimi a Australian Open dupa un meci intens de trei seturi, castigat in cele din urma de jucatoarea americana, cu 6-1, 4-6, 6-4.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, eliminata de Serena Williams (1-6, 6-4, 4-6)/ nceputul dezastruos, revenirea si sansele de break ratate la 3-2 n decisiv

Serena Williams a maturat terenul in debutul partidei, iar dupa 20 de minute castigase deja primul set cu 6-1, timp in care lumea nici nu apucase sa stea confortabil in scaune pe Rod Laver Arena. Condusa cu break si in al doilea set, Simona a avut puterea sa revina, sa castige mansa cu 6-4 si sa aiba trei sanse de break in decisiv, la 3-2 in favoarea ei. Din pacate, a fost momentul care a decis partida, Serena Williams trecuta cu bine peste dificilul moment) inchizand confruntarea cu 6-4 dupa un meci intens de o ora si 47 de minute.

L'Equipe: Meritul Simonei Halep este ca a rezistat n fata tsunamiului Serena Williams fara sa se descompuna

L'Equipe a comentat partida dintre Simona Halep si Serena Williams, din optimile Australian Open, iar evolutia liderului mondial a fost apreciata. Publicatia franceza a precizat ca romanca a rezistat bine dupa inceputul fulminant de meci al adversarei. Marele sau merit a fost cel de a rezista acestui tsunami fara sa se descompuna, a scris L'Equipe.

Serena Williams, dupa calificarea n sferturi la AO: Sunt o luptatoare si muncesc foarte mult pentru fiecare punct. Simona merita sa fie lider mondial

Serena Williams 16 WTA) a obtinut calificarea in sferturile turneului Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata Simonei Halep 1 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-4. La interviul de la finalul partidei, americanca a declarat ca este o luptatoare si ca munceste foarte mult pentru fiecare punct. in plus, Serena campioana de sapte ori la Melbourne) a avut cuvinte de lauda la adresa Simonei, despre care a spus ca merita sa ocupe primul loc in clasamentul WTA.

Radu Banciu, n vizorul CNCD, dupa ce a comparat-o pe Serena Williams cu maimutele de la gradina zoologica

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) s-a autosesizat dupa ce Radu Banciu a comparat-o, intr-o emisiune la B1 Tv, pe Serena Williams cu o maimuta.

Australian Open: Partida Simona Halep vs Serena Williams va avea loc luni, dupa ora 10:00

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de luni, partida dintre Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) fiind prima din sesiunea de seara de pe Rod Laver Arena. A zecea confruntare dintre cele doua jucatoare va incepe dupa ora 10:00 ora Romaniei) si va conta pentru calificarea in sferturile primului turneu de Grand Slam al anului. Meciul va putea fi urmarit in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Serena Williams, dupa eliminarea de la Australian Open: Nu am facut nimic gresit la acele mingi de meci. Ea a jucat cel mai bun tenis

Serena Williams a condus cu 5-1 in decisiv si a ratat patru mingi de meci in intalnirea cu Karolina Pliskova, din sferturile de finala ale AusOpen, dar spune ca nu a avut ce sa faca mai mult, deoarece sportiva ceha a jucat prea bine.

VIDEO Lovitura de mare clasa pentru care Serena Williams a aplaudat-o la scena deschisa pe Simona Halep

Serena Williams a invins-o pe Simona Halep, dupa un meci in care jucatoarea noastra a luptat eroic cu americanca de 37 de ani.

Capul sus, Simona! Halep s-a luptat admirabil cu Serena Williams si a parasit Australian Open dupa un meci fabulos

Simona Halep a pierdut pentru a noua oara in zece meciuri cu Serena Williams 16 WTA), dar a chinuit-o in multe momente pe americanca de 37 de ani si a parasit terenul in aplauzele publicului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )