Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Laver Cup: Europa vs Restul Lumii 1-1 Dominic Thiem si Jack Sock, victorii pentru echipele lor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Laver Cup: Europa vs Restul Lumii 1-1 Dominic Thiem si Jack Sock, victorii pentru echipele lor

Dominic Thiem 5 ATP) si Denis Shapovalov 33 ATP) au oferit un meci electrizant, cu multe rasturnari de situatie si cu o victorie a austriacului 13-11 in tiebreakul decisiv) conturata dupa ce Dominic a salvat si trei mingi de meci. A fost confruntarea de debut de la Laver Cup, editie care se disputa la Geneva. in al doilea meci al zilei, Jack Sock a trecut de Fabio Fognini 6-1, 7-63)). continuă pe Hotnews

VIDEO Laver Cup: Europa vs Restul lumii 3-1 Victorii pentru Stefanos Tsitsipas si echipa Roger FedererAlexander Zverev

Echipa Europei conduce cu 3-1 echipa Restului Lumii, dupa prima zi a Laver Cup. Grecul Stefanos Tsitsipas 7 ATP) l-a invins pe americanul Taylor Fritz 30 ATP), scor 6-2, 1-6, 10-7, in timp ce prechea formata din Roger Federer Elvetia) si Alexander Zverev Germania) a invins cuplul Denis Shapovalov Canada)Jack Sock SUA), scor 6-3, 7-5.

incepe batalia continentelor la tenis: Laver Cup, singura competitie in care Federer si Nadal sunt colegi de echipa

Cea de a treia editia a Laver Cup, competitia care opune echipei Europei pe cea a restului lumii, va avea loc in acest sfarsit de saptamana la Geneva.

VIDEO FOTO Sarbatoarea tenisului - Laver Cup, in linie dreapta: Federer, Nadal, Thiem, Kyrgios si compania, gata de start

Toti actorii implicati in Laver Cup au ajuns la Geneva, acolo unde deja se antreneaza pentru meciurile care vor avea loc in acest weekend. De la Federer, Nadal, Thiem si pana la Kyrgios, Isner si Raonic tot ce are mai bun circuitul ATP nu-l punem aici pe accidentatul Djokovic) se afla la Geneva.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )