Libnet.ro
UNICEF

01:05

LiveText Simona Halep vs Polona Hercog 2-4

Hotnews Hotnews,
 LiveText Simona Halep vs Polona Hercog 2-4

Simona Halep o intalneste pe slovena Polona Hercog 93 WTA) in turul al treilea al turneului de la Miami. Cele doua au mai fost adversare o singura data, in 2009, la Sofia, meci in care s-a impus jucatoarea din Slovenia 7-6, 1-6, 6-2, pe zgura). Meciul va avea loc dupa ora 20:25 si va fi transmis in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LiveText Simona Halep vs Polona Hercog (dupa ora 20:00)

Simona Halep o intalneste pe slovena Polona Hercog 93 WTA) in turul al treilea al turneului de la Miami. Cele doua au mai fost adversare o singura data, in 2009, la Sofia, meci in care s-a impus jucatoarea din Slovenia 7-6, 1-6, 6-2, pe zgura). Meciul va avea loc dupa ora 20:00 si va fi transmis in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText Simona Halep vs Polona Hercog 5-7, 3-2

Simona Halep o intalneste pe slovena Polona Hercog 93 WTA) in turul al treilea al turneului de la Miami. Cele doua au mai fost adversare o singura data, in 2009, la Sofia, meci in care s-a impus jucatoarea din Slovenia 7-6, 1-6, 6-2, pe zgura). Meciul va avea loc dupa ora 20:25 si va fi transmis in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText Simona Halep vs Polona Hercog 5-7, 7-6(1), 2-1

Simona Halep o intalneste pe slovena Polona Hercog 93 WTA) in turul al treilea al turneului de la Miami. Cele doua au mai fost adversare o singura data, in 2009, la Sofia, meci in care s-a impus jucatoarea din Slovenia 7-6, 1-6, 6-2, pe zgura). Meciul va avea loc dupa ora 20:25 si va fi transmis in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep - Polona Hercog Online Stream Live Video Digisport

Simona Halep - Polona Hercog Online Stream Live Video Digisport Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat fara probleme, vineri, in runda a treia a turneului WTA de la Miami.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Polona Hercog 5-7, 7-6(1), 6-2 / Nervii, revenirea si calificarea in optimi

Simona Halep a avut parte de un meci epuizant in turul al treilea al turneului de la Miami. Polona Hercog 93 WTA) s-a demonstrat a fi o adversara mai dificila decat spunea clasamentul WTA majoritatea adversarelor isi ridica nivelul impotriva romancei), insa principala adversara a Simonei a fost chiar ea insasi in partida disputata pe Hard Rock Stadium. Nervoasa mai tot timpul, Simona s-a razbunat de mai multe ori pe racheta sa, a vociferat pe toata durata duelului a criticat pe rand fileul, loviturile sale in lung de linie si orice nu i-a convenit), insa a demonstrat determinare si a revenit dupa ce a pierdut primul set cu 7-5, impunandu-se in cele din urma cu 7-61), 6-2, dupa doua ore si 49 de minute de joc. Simona s-a calificat in optimi, unde o va intalni pe Venus Williams 6-3, 6-1 vs Daria Kasatkina).

WTA Miami: Duelul dintre Simona Halep si Polona Hercog, din turul trei, va avea loc dupa ora 20:00

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe slovena Polona Hercog, numarul 93 mondial, in aceasta seara, nu inainte de ora 20:00, in turul trei al Miami Open, conform programului anuntat de organizatori. Partida dintre cele doua va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, in optimile turneului de la Miami, dupa un THRILLER de 3 ore cu slovena Hercog. Adversara de top pentru romanca in urmatorul meci

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat duminica seara in optimile de finala ale turneului de la Miami, dupa un meci maraton impotriva slovenei Polona Hercog 93 WTA). Romanca a trecut de Hercog in trei seturi,.

FOTO Motivul pentru care Simona Halep are alaturi de ea toata familia la Miami

Simona Halep va juca in aceasta seara in turul al treilea al turneului de la Miami, unde o va antalni pe Polona Hercog.

WTA Miami: Duel intre Monica Niculescu si Simona Halep in optimi la dublu; Begu si Buzarnescu, eliminate in primul tur

Perechea Monica Niculescu/Abigail Spears Romania/SUA) s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, faza in care va intalni echipa Simona Halep/Julia Goerges Romania/Germania).

Simona Halep, victorie magnifica la Miami VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 9. 428 dolari, duminica,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )