Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un roman ar putea fi fotbalistul saptamanii in Europa League si tu il poti ajuta sa castige. Unde il poti vota

Adevărul Adevărul,
Un roman ar putea fi fotbalistul saptamanii in Europa League si tu il poti ajuta sa castige. Unde il poti vota

Claudiu Keseru este nominalizat la rubrica fotbalistul saptamanii in Europa League, dupa ce a marcat trei goluri impotriva celor de la TSKA Moscova, intr-un meci pe care Ludogoret l-a castigat cu 5-1. continuă pe Adevărul

Claudiu Keseru in echipa ideala din Europa League

Cu un hattrick marcat in meciul dintre Ludogoret Razgrad si CSKA Moscova, atacantul roman Claudiu Keseru a fost ales in echipa ideala a saptamanii dupa prima etapa a Europa League, anunta UEFA.

VIDEO Europa League: Claudiu Keseru, desemnat cel mai bun jucator din prima etapa a grupelor

Fotbalistul echipei Ludogoret Razgrad, Claudiu Keseru, a castigat titlul de jucatorul etapei in Europa League, dupa ce a inscris trei goluri in prima runda a grupelor competitiei continentale intercluburi.

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look TV Europa League. Anunt uimitor de la Dan Petrescu

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look TV Europa League este meciul saptamanii pentru fotbalul romanesc. Singura noastra echipa din cupele europene debuteaza joi seara in grupele Europa League.

Surpriza de proportii in Europa League. Meciul care a distrus calculele pariorilor!

Faza grupelor Europa League a debutat cu rezultate dintre cele mai diverse, insa scorul meciului APOEL Nicosia Dudelange este unul total neasteptat.

Programul meciurilor de joi in Europa League

Seara plina de fotbal pe Batranul Continent, joi seara, la debutul fazei grupelor in Europa League. Printre participante o avem si pe CFR Cluj impotriva lui Lazio. Meciul va fi live text pe onlinesport. ro .

CFR Cluj Lazio 2-1 in Europa League. Ardelenii sunt pe primul loc in grupa E

CFR Cluj a invins-o cu scorul de 2-1 pe Lazio Roma, in prima etapa a grupei E din Europa League. Ardelenii au fost condusi cu 1-0, dar au luptat exemplar si eu reusit sa intoarca scorul. in celalalt meci al grupei, Rennes a remizat pe teren propriu cu Celtic, scor 1-1. in urma acestor rezultate, .

Cine transmite la TV meciul CFR Cluj Lazio, in grupele Europa League

CFR Cluj joaca impotriva celor de la Lazio Roma in primul meci al grupei E din Europa League, joi, 19 septembrie 2019, de la ora 19:55. Partida este transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus, dar poate fi urmarita si online in format live text si .

VIDEO Festivalul autogolurilor in Europa League - Opt jucatori au inscris in propria poarta

Prima etapa din grupele Europa League a fost una interesanta, cu multe goluri, rasturnari de scor, dar si cu multe gafe de proportii. Nu mai putin de opt jucatori candideaza la premiul pentru cel mai frumos autogol al serii. Doua dintre autogoluri au fost marcate la meciul dintre Gent si Saint-Etienne 3-2).

Europa League: Victorii pentru Manchester United, Arsenal, AS Roma si PSV; Dudelange si Wolfsberger, suprizele serii (Rezultate complete)

Joi a avut loc prima etapa a grupelor Europa League. Echipe precum Manchester United, Arsenal, AS Roma si PSV au debutat cu dreptul, obtinand victorii cu FC Aastana 1-0), Eintracht Frankfurt 3-0), Basaksehir 4-0) si Sporting 3-2). Cele mai mari surprize ale serii au fost oferite de Dudelange vechea cunostinta a celor de la CFR) si Wolfsberger. Luxemburghezii au invins-o pe APOEL, scor 4-3, in timp ce formatia din Austria s-a impus cu 4-0 in fata Borussiei Monchengladbach.

CFR Cluj, victorie splendida in Europa League: 2-1 cu Lazio

CFR Cluj a reusit o victorie splendida la debutul in Grupa E a Europa League la fotbal, 2-1 1-1) cu Lazio Roma, joi seara, pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )