Libnet.ro
UNICEF

00:06

Toate rezultatele si marcatorii meciurilor din preliminariile Euro 2020

Adevărul Adevărul,
Toate rezultatele si marcatorii meciurilor din preliminariile Euro 2020

Romania a fost invinsa in primul meci din preliminariile Euro 2020, intr-o grupa in care s-au inregistrat numai rezultate de 2-1. continuă pe Adevărul

Primele rezultate din preliminariile EURO 2020. Kazahstan produce surpriza

Joi seara s-au disputat primele meciuri din campania de calificare la EURO 2020.

Fluier de start in preliminariile EURO 2020!

Romania incepe preliminariile EURO 2020 in deplasare, in Suedia. Cu un lot foarte tanar, Cosmin Contra abordeaza prima campanie de calificari a echipei care poate fi noua Generatie de Aur.

Programul complet al Romaniei in preliminariile EURO 2020

Tricolorii debuteaza, sambata seara, intr-o noua campanie de calificare la un turneu final. Vedeti in aceasta pagina programul complet al meciurilor din Grupa F.

Portugalia, tinuta in sah de Ucraina pe teren propriu. Rezultate de vineri in preliminariile EURO 2020

Echipa Portugaliei, detinatoarea titlului european, a terminat la egalitate scor 0-0 meciul cu Ucraina din Grupa B a preliminariilor pentru EURO 2020.

Tricolorii au ajuns in Suedia pentru debutul in preliminariile EURO 2020

Drumul echipei nationale a Romaniei spre turneul final al EURO 2020 incepe la Stockholm, acolo unde vom intalni sambata seara nationala Suediei in primul meci al calificarilor.

Suedia Romania 2-1. Tricolorii au debutat cu stangul in preliminariile Euro 2020

Romania a debutat cu stangul in grupa F din preliminariile Campionatului European din 2020. Reprezentativa antrenata de Cosmin Contra a pierdut cu scorul de 1-2 meciul jucat in deplasare impotriva Suediei. Tricolorii au jucat slab in prima repriza, in care au primit 2 goluri in 7 minute. Scorul final a fost stabilit de Claudiu Keseru, [] .

Euro 2020, preliminarii: Belgia a castigat duelul cu Rusia (3-1); Croatia, victorie la limita cu Azerbaijan dupa ce a fost condusa (2-1) - Rezultatele complete ale serii

Preliminariile Euro 2020 au inceput joi, cu un rezultat total neasteptat. Surpriza a fost oferita de Kazahstan, care a invins nationala Scotiei, scor 3-0. Cel mai interesant meci al serii a fost castigat de Belgia, pe teren propriu, impotriva Rusiei scor 3-1). Croatia, vicecampioana mondiala, a obtinut un succes la limita contra Azerbaijanului, scor 2-1, gratie unui gol marcat in minutul 79, dupa ce a fost condusa cu 1-0. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate joi in preliminariile Euro 2020.

Ungurii uimesc Europa: Rezultat magnific obtinut de nationala lui Szalai in preliminariile Euro 2020

Daca tricolorii au pornit cu stangul in preliminarii, in schimb, maghiarii tocmai au dovedit ca isi revin treptat si cu fotbalul si sunt capabili de a produce surprize mari.

Olanda Germania, socul serii de duminica in preliminariile EURO 2020

Ciocnirea titanilor fotbalului european, duminica seara, la Amsterdam, in Grupa C a preliminariilor pentru Campionatul European de anul viitor.

Asa am trait Suedia - Romania 2-1 in preliminariile EURO 2020

Am transmis meciul Suedia - Romania live text in aceasta pagina, sambata seara, cu incepere de la ora 19:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )