Libnet.ro
UNICEF

01:05

Totul despre FCSB - CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Totul despre FCSB - CFR Cluj

Echipele FCSB si CFR Cluj se infrunta, duminica seara, pe Arena Nationala, intr-un meci din etapa a 10-a in Liga 1. continuă pe Online Sport

FCSB - CFR Cluj, derby excelent pentru insomniaci! Meciul-vedeta al campionatului, iarasi o dezamagire

CFR Cluj si FCSB s-au clasat pe primele doua locuri la ultimele doua editii din Liga I. Daca atat pot oferi aceste formatii la confruntarea directa, atunci e vai de campionatul nostru!.

Asa am trait FCSB - CFR Cluj

Derby-ul campionatului s-a disputat, duminica seara, pe Arena Nationala intre FCSB si CFR Cluj, cu incepere de la ora 20:30.

Liga 1: FCSB vs CFR Cluj 0-0 Cristea a lovit bara transversala la ultima faza a partidei

FCSB si CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata pe Arena Nationala, in etapa a zecea din Liga 1. Chiar daca echipa lui Dan Petrescu a avut ocaziile mai importante, gazdele puteau obtine victoria in minutul 90+5, cand Cristea a lovit bara transversala cu o lovitura de cap. in urma acestui rezultat, CFR Cluj ramane lider cu 21 de puncte poate fi egalata de Viitorul), in timp ce FCSB urca pe pozitia a noua cu 11 puncte.

Liga 1: FCSB vs CFR Cluj, derbiul etapei a zecea (Programul complet al meciurilor)

Etapa a zecea din Liga 1 debuteaza vineri 20 septembrie), cu duelul dintre Gaz Metan Medias si Universitatea Craiova, de la ora 20:30. Derbiul rundei se va disputa duminica, de la ora 20:30, pe Arena Nationala, unde se intalnesc FCSB si CFR Cluj, vicecampioana si campioana Romaniei. Echipa lui Dan Petrescu este liderul clasamentului, avand 10 puncte avans fata de formatia bucuresteana.

FCSB si CFR Cluj, 0-0 pragmatic la revenirea ros-albastrilor pe Arena Nationala

Echipele FCSB si CFR Cluj au incheiat la egalitate, scor 0-0, prima confruntare din actualul sezon de Liga 1. Un meci sarac in ocazii de poarta la care au asistat peste 15. 000 de spectatori.

Totul despre CFR Cluj Lazio

Dupa o vara incarcata si care a fost incununata de calificarea in grupele Europa League, pentru CFR Cluj a venit ora adevarului a marilor meciuri care conteaza cu adevarat in fotbalul european.

Jucatorul pentru care meciul cu CFR Cluj a fost ultimul la FCSB

Mijlocasul Mihai Pintilii a fost capitanul FCSB la partida cu CFR Cluj, insa nu l-a prins pauza in teren.

Europa League: CFR Cluj vs Lazio 2-1 Debut de vis - Campioana Romaniei a revenit de la 0-1 si e lider in grupa E

CFR Cluj a avut parte de un debut perfect in grupele Europa League, castigand cu 2-1 duelul de pe teren propriu cu Lazio. Campioana Romaniei a fost condusa cu 1-0 de formatia din Serie A, dar a restabilit egalitatea pe finalul primei reprize, gratie unui penalty transformat de Deac 41). Repriza secunda a fost una entuziasmanta pentru elevii lui Dan Petrescu, cu multe ocazii periculoase. Omrani, jucatorul de care se temea cel mai mult Simone Inzaghi, a adus victoria in minutul 75, in urma unei faze in care mingea a lovit bara de doua ori.

Bogdan Vintila a prefat derby-ul cu CFR Cluj: Incercam sa adunam puncte

FCSB primeste duminica vizita rivalei CFR Cluj in primul meci al sezonului pentru ros-albastri pe Arena Nationala.

CFR Cluj Lazio 2-1 in Europa League. Ardelenii sunt pe primul loc in grupa E

CFR Cluj a invins-o cu scorul de 2-1 pe Lazio Roma, in prima etapa a grupei E din Europa League. Ardelenii au fost condusi cu 1-0, dar au luptat exemplar si eu reusit sa intoarca scorul. in celalalt meci al grupei, Rennes a remizat pe teren propriu cu Celtic, scor 1-1. in urma acestor rezultate, .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )