Libnet.ro
UNICEF

23:45

Universitatea Craiova obtine prima victorie din noua era Piturca

Online Sport Online Sport,
Universitatea Craiova obtine prima victorie din noua era Piturca

Echipa Universitatea Craiova a invins-o in deplasare pe Gaz Metan Medias, cu 3-2, vineri seara, intr-un meci din deschiderea etapei a 10-a in Liga 1. continuă pe Online Sport

Dinamo obtine prima victorie in Liga Campionilor la handbal masculin

Echipa Dinamo Bucuresti a castigat, miercuri seara, meciul disputat pe teren propriu contra formatiei suedeze IFK Kristianstad, scor 28-25 13-10).

Asa am trait Gaz Metan - Universitatea Craiova

Etapa a 10-a din Liga 1 a debutat, vineri seara, cu meciul de la Medias dintre Gaz Metan si Universitatea Craiova.

Honved a dat in judecata Universitatea Craiova din cauza tratatului de la Trianon. Acuzatiile maghiarilor si ce decizie a luat UEFA

Dupa ce au fost eliminati din Europa League si pe fondul faptului ca isi doreau o victorie la masa verde, dupa meciul cu Universitatea Craiova, oficialii de la Honved Budapesta au facut apel catre UEFA, solicitand atat daune financiare, cat si castigarea partidei cu 3-0.

Liga 1: Gaz Metan Medias - Universitatea Craiova 2-3 Echipa lui Piturca a urcat pe locul doi

Universitatea Craiova a invins-o, vineri, pe Gaz Metan, la Medias, scor 3-2, in etapa a 10-a din Liga 1. Acesta este primul succes al oltenilor de la venirea lui Victor Piturca pe banca tehnica. Gratie acestei victorii, Craiova a acumulat 19 puncte si se afla provizoriu pe locul al doilea in clasament.

Prima ninsoare din acest sezon din Romania. Locul unde a nins pentru prima data in aceasta toamna- VIDEO

Prima ninsoare din acest sezon a avut loc in Muntii Giumalau, in partea de vest a masivului Rarau-Giumalau. La doar cativa kilometri de Vatra Dornei, iarna s-a instalat deja. Temperatura a scazut atat.

VIDEO Prima ninsoare din acest sezon a avut loc in Muntii Giumalau

Prima ninsoare din acest sezon a avut loc joi in Muntii Giumalau, in partea de Vest a masivului Rarau-Giumalau, momentul fiind filmat si postat pe Facebook, transmite Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )