Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n semifinale - Kei Nishikori a abandonat n setul al doilea

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n semifinale - Kei Nishikori a abandonat n setul al doilea

41 de minute a rezistat pe teren Kei Nishikori, niponul resimtind din plin efortul depus in meciul de cinci seturi din turul anterior cu Pablo Carreno Busta. Novak Djokovic a defilat pe teren pana la scorul de 6-1, 4-1, moment in care asiaticul a abandonat. Nole a obtinut biletul pentru semifinale fara sa aiba parte de un meci complet, iar pentru prezenta in marea finala se va duela cu Lucas Pouille. continuă pe Hotnews

Australian Open: Novak Djokovic, n semifinale - Kei Nishikori a abandonat n setul al doilea

41 de minute a rezistat pe teren Kei Nishikori, niponul resimtind din plin efortul depus in meciul de cinci seturi din turul anterior cu Pablo Carreno Busta. Novak Djokovic a defilat pe teren pana la scorul de 6-1, 4-1, moment in care asiaticul a abandonat. Nole a obtinut biletul pentru semifinale fara sa aiba parte de un meci complet, iar pentru prezenta in marea finala se va duela cu Lucas Pouille. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, victorie muncita cu Daniil Medvedev - Srbul este n sferturi la Melbourne

Novak Djokovic nu a avut parte de un meci lejer impotriva lui Daniil Medvedev, rusul dovedindu-se un adevarat perete in calea mingilor trimise de Nole catre terenul advers. Liderul mondial a avut nevoie de trei ore si 15 minute pentru a obtine biletul care sa-l duca in sferturile de la Australian Open, scor 6-4, 6-76), 6-2, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )